Jørgen Kristoffersen, klubformand for GF Vestsjælland, er ny næstformand for GF Fondens bestyrelse. Det skriver GF Fonden til Dit Sorø. 

Jørgen Kristoffersen. Foto: Alex Tran

Jørgen Kristoffersen fra Sorø er valgt som næstformand for GF Fondens bestyrelse. Han har tidligere været formand for bestyrelsen i GF Forsikring a/s og har derigennem også været medlem af GF Fondens trafikpriskomite.

Jørgen Kristoffersen er et kendt ansigt i Sorø og omegn med en bred berøringsflade i lokalsamfundet. Han er tidligere forstander på Sorø Ungdomsskole, nu Sorø Gymnastikefterskole, hvor han var forstander i 16 år og ansat i 33 år.

Og som GF-ildsjæl har Jørgen Kristoffersen sat markante aftryk både lokalt og nationalt i rollen som klubformand for GF Vestsjælland gennem 35 år.

– Det er en stor ære at blive en del af formandskabet i GF Fonden, og jeg glæder mig utrolig meget til arbejdet i bestyrelsen. Jeg har et indgående kendskab til organisationen i GF Forsikring og synes, at jeg har meget at bidrage med fremover, siger Jørgen Kristoffersen.

Han glæder sig til fortsat at støtte op om GF Forsikrings stærke klubstruktur og arbejdet med initiativer og tiltag, der fremmer trafiksikkerheden i Danmark.

Ud over ny næstformand får GF Fondens bestyrelse også ny formand i skikkelse af Jens Jørgen Vinther, klubformand for GF Nord. Jens Jørgen Vinther afløser Ejler Jansen på formandsposten. Derudover er GF Fondens bestyrelse fået to nye ansigter: Lars Meier, klubformand for GF Kronjylland og Svend Erik Danielsen, klubformand for GF Grænsen.

GF Fonden rimer på trafiksikkerhed
GF Fonden er en erhvervsdrivende fond, stiftet af de lokale GF-forsikringsklubber. Fondens formål er bl.a. at sikre det kundeejede GF Forsikrings fortsatte selvstændighed. GF Fonden har desuden et almennyttigt formål og foretager hvert år en række uddelinger og donationer, særligt inden for trafiksikkerhed.