soroe-large

Vækst og positivt resultat

Hørkram Foodservice A/S leverer et regnskab for 2019, der viser en omsætning på 3,5 mia. kr. og et resultat på 107 mio. kr. Ambitionen er at være den totalleverandør, som de professionelle køkkener ikke kan undvære.
Vækst og positivt resultat

Sommerjubilæer på stribe

I årets første sommermåned har Hørkram fornøjelsen af at kunne fejre en række jubilæer. Stort tillykke til Kenneth B., Kenneth L., Kim, Per, Preben og Torben!
Sommerjubilæer på stribe

Sorø-borgmester: Har I glemt os?

Sorø-borgmester: Har I glemt os?
"I min kommune har vi bakket op om strategien fra dag 1 og omhyggeligt fulgt de centrale myndigheders anvisninger gennem hele den gradvise genåbning. Men nu undrer jeg mig," skriver borgmester Gert Jørgensen.

I gang i hallerne igen

Siden marts måned har der været lukket for indendørs idræt på grund af Covid-19 og mange foreninger har oplevet foreningslivet fra en helt ny vinkel. Sorø Taekwon-Do med sine næsten 200 medlemmer har også kigget indad for at finde nye veje at værne om fællesskabet og den gode træning.
I gang i hallerne igen

Cruise - uden dækspark

Cruise - uden dækspark
Grundlovsdag har de seneste år været dagen for Store Køredag, og Sorø har været fyldt med klassiske køretøjer. Grundet corona-begrænsningerne var dette i år ændret til et cruise. Tusind tak til Peter Elling-Jordt for fotoserien fra Parnasvej.

Blomster i haven og lime i glasset

Sorø Blomster har et væld af blomster til vaser og værtindegaver. De har også mange skønne planter til din have, havestue eller altan. For tiden kan du også finde citrustræer.
Blomster i haven og lime i glasset

Unikke mindesmykker

Unikke mindesmykker
Hos Bedemand Juul og Bøgh i Sorø har du nu mulighed for at få lavet et unikt og personligt smykke med fingeraftryk - som et evigt minde om en person du holder af. Smykkerne er professionelt og omhyggeligt fremstillet i guld, sølv eller hvidguld, ud fra et rigtigt fingeraftryk.

Tid til is

Når solen skinner, betyder det travlhed hos Emils, der har startet is-salget. Alle varianter er hjemmelavet med naturmælk fra køerne ved Tude Å.
Tid til is

Et værre svineri

Enhedslisten i Sorø har søndag henvendt sig til partiets folketingsmedlemmer med henblik på at give kommunalbestyrelser mulighed for at stoppe udvidelsen af svinefabrikker.
Et værre svineri

Vil du blogge på byportalen?

Bor du i Sorø, og har du noget på hjerte, må du meget gerne kontakte os. Byportalen søger nemlig henover sommeren at sammensætte et bloggerpanel, som vil bidrage med indlæg til vores debatsektion. Du må hjertens gerne skrive om Sorø, herunder hvad der er godt, og hvad der kunne være bedre i vores kommune og civilsamfund.
Vil du blogge på byportalen?

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram