Siden marts måned har der været lukket for indendørs idræt på grund af Covid-19 og mange foreninger har oplevet foreningslivet fra en helt ny vinkel. Sorø Taekwon-Do med sine næsten 200 medlemmer har også kigget indad for at finde nye veje at værne om fællesskabet og den gode træning, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Foreningen har gennem tre forskellige type aktiviteter holdt gang i alle medlemmer og via løbende opdatering af hjemmeside og Facebook oplevet en god, aktiv og positiv kontakt mellem medlemmer og trænere.

Som det første begyndte en del af klubbens trænere at lave små inspirationsvideoer med træningsprogrammer. Disse videoer tog kun 10 minutter og indeholdt inspiration til fysisk træning og teknisk træning. Ikke kun foreningens Taekwon-Do elever fik glæde af disse; men også yoga-udøvere fik undervisningsvideoer med Happy Yoga instruktøren.

Da perioden uden indendørs aktiviteter så ud til at trække ud begyndte to af klubbens trænere at undervise via live-streaming i klubbens facebookgruppe. To ugentlige træninger for de større børn samt voksne og senest en ugentlig træning for de allermindste: miniKIDS-elever som nu hver søndag træner hjemme i stuerne til live undervisning under mottoet: Fælles træning – hver for sig.

Der har været stor tilslutning til klubbens undervisninger på facebook og selv elever fra andre klubber er begyndt at følge med.

Sideløbende med disse træningsaktiviteter har klubben holdt jævnlige konkurrencer, hvor elever har kunnet vinde sjove og fede præmier ved at indsende foto eller videoindslag med særlige temaer og sågar muligheden for at vinde ekstra lodder i konkurrencen med et køligt spring i søen.

Både elever og trænere glæder sig til at komme i gang i hallerne igen, når retningslinjer, sikkerhed og sundhed er på plads.

Foto: Sorø Taekwon-Do

 

Del på sociale medier