soroe-large

Ro på søen

Der er tilbud på Kajaktour.dk's abonnementsordning, hvor du må sejle to gange 4 timer om ugen med to personer i en af deres toer kajakker. Ja, det er rigtig forstået - 2000 for to personer, egen nøgle, egen boldgade.
Ro på søen

Sæsonstart i PGI

Sæsonstart i PGI
I uge 36 og 37 har Pedersborg Gymnastik- & Idrætsforening fået gang i vintersæsonen. Så har du lyst til lidt motion, har du nu mulighed for at tilmelde sig til foreningens aktiviteter. Du har også mulighed for at støtte foreningen ved at deltage i bankospillene i Pedersborg Forsamlingshus.

Årsmøde i B. S. Ingemann-selskabet

Søndag den 20. september kl. 14 afholder B. S. Ingemann-selskabet sit årsmøde med generalforsamling. Det foregår i Sorø Akademis festsal og indledes med et foredrag af fhv. professor Johan de Mylius.
Årsmøde i B. S. Ingemann-selskabet

Yoga - søndagsfordybelse

Yoga - søndagsfordybelse
LOF Sorø inviterer til søndagsfordybelsestime med yin og yang yoga. Det sker den 20. september kl. 15.30 på Sorø Station, Yoga 2A 1.sal.

A-finale plads til Rasmus

"The junior up against the seniors - very well done". Rasmus Lind snuppede A-finale plads i letvægts singlesculler ved U23 EM i Duisburg - Tyskland. Det blev det til en samlet 6. plads for Sorø roeren, som er nyoprykket i U23 - klassen, i et felt af 15 mere erfarne roere.
A-finale plads til Rasmus

Sorø-virksomhed spotter sommertrend i Google-data

Sorø-virksomhed spotter sommertrend i Google-data
Coronakrisen har i år sat sit præg på den danske sommer og har begrænset os i, hvor vi har kunne opholde os. Med stramme afstandskrav og opholdsforbud på populære offentlige arealer, har lejlighedsbeboere med altan, søgt mere ud på altanerne i år.
Det kan vi se af tal fra Google som Sorø-virksomheden Altan.dk er dykket ned i.

Enhedslisten er velkommen

Bo Christensen, Gruppeformand - De Konservative: "Der er ingen, der har stillet spørgsmål ved de tal, som fremgår af dine indlæg, Bo Mouritzen. Men der er stillet spørgsmål til de oplysninger - og mangel på samme – du giver i forbindelse med dine konklusioner"
Enhedslisten er velkommen

Enhedslisten og omfartsvejen

"Det som Enhedslisten har sagt nej til, og siden andre partier har tilsluttet sig, er selve omfartsvejen. Her syntes Enhedslisten faktisk at blå blok både opfører sig økonomisk ansvarligt og handler med det der så populært kaldes rettidig omhu."
Enhedslisten og omfartsvejen

Kirkeminister Joy Mogensen gæstede Alsted kirke

Kirkeminister Joy Mogensen gæstede Alsted kirke
Torsdag 3. september var der foredrag i Alsted kirke med kirkeminister Joy Mogensen. Baggrunden for besøget var at skabe lidt ekstra opmærksom på det forestående valg til menighedsrådene.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram