I uge 36 og 37 har Pedersborg Gymnastik- & Idrætsforening fået gang i vintersæsonen. Så har du lyst til lidt motion har du nu mulighed for at tilmelde sig til foreningens aktiviteter. Du har også mulighed for at støtte foreningen ved at deltage i bankospillene i Pedersborg Forsamlingshus.

Gymnastik & Fitness
Afdelingen kan i denne sæson tilbyde ikke færre end 35 forskellige hold med tilbud inden for bl.a. spring, børnegymnastik, dans, yoga, jumpingfitness, hockey og meget andet.

Badminton
Book en bane og spil sammen med familie eller venner. Afdelingen er en ren motionsafdeling.

Motionsafdelingen
Afdelingen er i gang hele året. Her kan du motionere i Sorøs skønne natur med enten løbeture eller gåture. Der er også mange sociale arrangementer i årets løb, såsom Grill-arrangement, æbleskiveløb julemaveløb og året sluttes af med løb Sorø Sø rundt, nytårsaftens dag, med et efterfølgende godt nytårs-arrangement. Afdelingen kan næste år fejre 40 års jubilæum.

Bankospil
Det er også muligt at støtte PGI ved at deltage i foreningens bankospil i Pedersborg Forsamlingshus. Det foregår torsdag aften kl. 19.00. Se spilledage m.v. på www.pgi4180.dk.

Covid-19
Vi følger naturligvis de anbefalinger vi har modtaget fra myndigheder og DIF/DGI. Og vil i øvrigt gøre det yderste for at undgå smitte i forbindelse med vores aktiviteter. Det er nok især gymnastikafdelingen der har et stort arbejde med at sikre reglerne, så der er sat tid af imellem holdene til rengøring/afspritning redskaber m.v. Har et medlem symptomer på Covi-19 bedes man blive hjemme og få taget en test. Er den positiv bedes der givet besked til foreningen, så der kan gives besked til de øvrige på holdet.

Vi håber dette eventuelt har vakt din interesse, så gå ind på PGIs hjemmeside www.pgi4180.dk og se alle de muligheder vi kan tilbyde. Her kan du også tilmelde dig, læse mere om holdene og en masse andre ting. Også tiltagene i forbindelse med Covid-19 står der.