dit-soroelogo

Ny udstilling fra 29. februar

Med fem fotografiske storby-portrætter af Paris, København, Moskva, Dublin og Bristol præsenterer Sorø Kunstmuseum denne gang en af Danmarks førende fotografer, Krass Clement. Fernisering: 28. februar kl. 17.00, hvor udstillingen åbnes af kulturminister Joy Mogensen.
Ny udstilling fra 29. februar

Vinterkoncert

Vinterkoncert
Sorø Internationale Musikfestival / Klassisk i Sorø indbyder til Vinterkoncert med Det Fynske Kammerkor, dirigent Alice Granum. Det sker i Sorø Akademis Festsal, tirsdag den 10. marts kl. 20. Bestil billetter nu.

Hvad er en Lommeven?

Det er små bamser, som lige passer i hånden på de mindste børn, men formålet med bamserne er det vigtigste. De bliver nemlig givet til børn, der kommer til at stifte bekendtskab med vores sundhedssystem. Lommevennerne laves hos Café inTro efter idé af Ilse, der selv har strikket omkring 850 lommevenner. Café inTro opfordrer alle strikkende - øvede som uøvede - til at være med til at føre Ilses projekt ud i livet.
Hvad er en Lommeven?

FN’s verdensmål skal tiltrække arbejdskraft til Sorø

FN’s verdensmål skal tiltrække arbejdskraft til Sorø
En meget lav ledighed i Sorø kommune gør det indimellem vanskeligt for virksomhederne at få fat i kompetent arbejdskraft, og derfor er Sorø Erhverv gået i gang med at udrulle en plan, der skal tiltrække arbejdskraft til kommunens 1500 virksomheder. HR- og økonomidirektør i Hørkram, Lone Petersen, er en af de arbejdsgivere, som har ansat en højtuddannet gennem projekt Vækst via viden.

Syng kærlighedssange

Kom og syng med Jeannet Ulrikkeholm i Fjenneslev Kirke torsdag 19. marts kl. 19.00. I løbet af dette musikalske foredrag synger og fortæller Jeannet Ulrikkeholm. Hun akkompagnerer på guitar, cello og lut. Der er både franske og danske sange på programmet.
Syng kærlighedssange

BLÅ MANDAG MODESHOW

BLÅ MANDAG MODESHOW
Så er det snart tid til at få styr på BLÅ MANDAG outfittet! Kom til INbetweens store BLÅ MANDAG modeshow på Sorø Privatskole søndag den 29/3 kl. 14. Billetter til modeshowet købes hos INbetween og koster 50 kr. pr. stk.

Kirkens Korshær åbner butik i Sorø

Kirkens Korshær åbner en ny genbrugsbutik i Sorø og inviterer derfor informationsmøde den 10. marts kl. 11-13. Her kan du høre mere om planerne for butikken, forventet åbning og mulighederne for at blive en del af teamet.
Kirkens Korshær åbner butik i Sorø

30.000 kr. til historisk festival

30.000 kr. til historisk festival
Det var en meget glad formand for foreningen 1684-1862, der den 20. februar fik kr. 30.000 bevilget af Nordea-fonden. Overrækkelsen af den store check blev fejret med et glas bobler som indledning på foreningens bestyrelsesmøde på Værkerne.

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet