soroe-large

Klar til 18. maj

"KÆRE GÆSTER, VI HAR SAVNET JER MEGET. Og vi glæder os HELT VILDT til igen at byde Jer velkommen på Café Tre Konger."
Klar til 18. maj

Klinik Lena Hartmann genåbner

Klinik Lena Hartmann genåbner for zoneterapi tirsdag den 12. maj. "Det bliver vildt dejligt igen at kunne hjælpe dig eller dine børn," siger Lena Hartmann, der har sat ekstra tid af mellem behandlinger til rengøring af kontaktflader og legetøj.
Klinik Lena Hartmann genåbner

Lille Claus søsættes igen næste år

Lille Claus søsættes igen næste år
Bådfarten i Sorø har med baggrund i den nuværende COVID-19 situation konkluderet, at de fysiske rammer på broerne omkring søen og ombord på Lille Claus, ikke er til stede for opretholdelse af tilstrækkelig fysisk afstand for at undgå smitterisiko for både besætningen såvel som for passagererne.

Samarbejde for børnene

"I stort set hele 2020 har vi fra Enhedslisten oplevet, at der er kommet et tættere samarbejde i Børn- og Undervisningsudvalget," skriver byrådsmedlem Bo Mouritzen.
Samarbejde for børnene

Jobtabet bremset i Region Sjælland

Jobtabet bremset i Region Sjælland
Region Sjælland er lige så hårdt ramt som resten af landet, hverken mere eller mindre. Den store opgave bliver at få vores område i gang igen.

Skal I giftes?

Den 16. og 17. maj og den 13.og 14. juni kan I booke en helt særlig tid hos guldsmeden. Guldregn sætter en stor ære i, at fremstille ringe som matcher jeres stil og personlighed.
Skal I giftes?

Flere skove med fri teltning

Flere skove med fri teltning
Der er glæde hos Friluftsrådet over nye muligheder for at overnatte i den danske natur. Fra i dag er det nemlig tilladt at slå sit telt op i 77 nye statsskove over hele landet for en nat. Det betyder, at Miljø- og Fødevareministeriet nu kan tilbyde over 275 skove med fri teltning. Det gælder bl.a. Kongskilde ved Hundesøen, Sorø.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram