dit-soroelogo

Åbent hus på Kongskilde Naturcenter

For 1,5 år siden startede frivilliggruppen på Kongskilde Naturcenter. I starten var der et par deltagere, men gruppen er vokset og tæller nu ca. 10 frivillige. Der er mange typer af opgaver, som skal løses på et naturcenter, og det er skønt at være fælles om at gøre det sammen med en masse andre søde og dygtige mennesker.
Åbent hus på Kongskilde Naturcenter

Succes for second hand tøj

Succes for second hand tøj
Der er udsolgt af stande - sådan Sorø! Slaglille Bjernede Forsamlingshus håber på at se rigtig mange glade købere søndag den 8. marts kl. 10-14. I standene vil man kunne købe tøj, tasker, smykker. Der er både tøj til mænd og kvinder og i mange aldre.

Forældre og Fødselsforberedelse

Den 23. marts starter LOF Sorø fødselsforberedelse for par - det anbefales, at den gravide er i uge 30-37. Underviser Liv Adelstorp er uddannet jordemoder og mindfulness og meditationsinstruktør. Det sker i Sorø Sundhedscenter, tilmeld jer nu.
Forældre og Fødselsforberedelse

Sæt ord på

Sæt ord på
"Det ligger ikke lige til højrebenet for mænd, at sætte ord på alt det der foregår inden i. Ofte fordi følelser at svære at tale om. Men - jeg lover vi bare taler om det der dukker op. Over en kop kaffe," skriver Jane Lee, psykoterapeut i Sorø. Hjælpen er kun en sms væk.

Skrot budgetloven

Budgetloven har vist sig, at være et bureaukratisk regime, hvor fokus er fjernet fra borgernes behov. Budgetloven skader både velfærden og klima, fordi den står i vejen for, at samfundet kan bruge egne penge på de nødvendige investeringer, skriver Bo Mouritzen, Byrådsmedlem for Enhedslisten i Sorø.
Skrot budgetloven

Klar, parat, print...

Klar, parat, print...
Har jeres kamera været på overarbejde i ferien, og skal der printes en masse billeder ud, sættes i album osv? Svegård Bog & idé har det hele i forretningen, både blæk, fotopapir, albums og rammerne!

Intense jazzaftener i Sorø og Dianalund

Koncerter torsdag, fredag og lørdag i denne uge. Lørdag aften den 22. februar kl. 20.00 er der jazzkoncert på Kulturcafé Ludvig med den sensationelle vokalgruppe Dynamic. Fire menneskestemmer akkompagneret af en rytmetrio giver opvisning i flerstemmig swingende musik i stil med den verdensberømte ”Manhattan Transfer”.
Intense jazzaftener  i Sorø og Dianalund

Der sker en masse i Sorø - se hvad er sker lige her.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram

MailPoet