soroe-large

I Ingemannsland

Det er med humor, sang og fortælleglæde, når vores lokale Erik Lindsø tager tilhørerne med på opdagelse i Ingemannsland. Erik Lindsøs fortælling om Ingemann er krydret med fællessang. Tilmelding via LOF Sorø.
I Ingemannsland

DFs tryllestrategi

DFs tryllestrategi
"DF i Sorø har lært af moderpartiet, at hver gang partiet er presset på politiske spørgsmål, så angriber man indvandrere og flygtninge og maler et skræmmebillede op om parallelsamfund af islamister der er styret af sharia," skriver Bo Mouritzen, Enhedslisten.

Bliv klar til den skræmmende højtid

I år har Svegård Bog & idé - Legekæden linet op med alverdens uhyggelige ting og sager, som hører sig til halloween. Blod, hugtænder, dragter, make-up, skeletter, bordpynt og meget mere.
Bliv klar til den skræmmende højtid

Efterår hos Sorø Blomster

Efterår hos Sorø Blomster
Mangler du en god værtindegave, har Sorø Blomster mange fine efterårsnyheder, bl.a. dahlia og julestjerner - dog endnu ikke den julerøde variant.

Stå op, tag din seng og gå

UDSTILLINGSSTEDET. dk på Rådhusvej 4, Sorø, præsenterer fra 17. oktober til 15. november værker af Maria Wæhrens. På grund af COVID-19 holdes ikke fernisering, men i stedet bedes I reservere et tidsrum til jeres besøg på 23232818.
Stå op, tag din seng og gå

Jul på Stationen starter 22. november

Jul på Stationen starter 22. november
Skotte og Stentoft kan ikke holde det kendte store smukke julemarked som de plejer, men de vil stadig gerne samle dygtige kunstnere, designere, producenter og en masse glade kunder. Derfor har de valgt at dele Jul på Stationen op i fire mindre markeder.

Gå ikke glip af de gode tilbud fra Lysen

På Facebook kan man følge Lysen Biler i Sorø, og se nyheder og gode tilbud. Eksempelvis kan man få komplette vinterhjul med i købet, når man køber ny bil - et tilbud der gælder frem til 31. oktober.
Gå ikke glip af de gode tilbud fra Lysen

Sogneaften i Munke Bjergby Kirke

Sogneaften i Munke Bjergby Kirke
Torsdag den 22. oktober kl. 19.00 kan du opleve skuespiller Thure Lindhardt med foredraget: Kunsten og dannelsen. Thure Lindhardt er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 1998 og har siden da medvirket i en lang række danske og internationale film, tv-serier og teaterforestillinger.

Jazzen spiller dansk

I ugen fra 25. oktober til 1. november spilles der dansk overalt i landet. Det er tyvende år, den store fest for dansk musik og musikliv arrangeres, og i Sorø er det jazzen, som bidrager med to koncerter. Først fredag den 30. oktober kl. 18.00 i Munke Bjergby kirke, hvor bassisten Bo Stief på sin femstrengede bas demonstrerer, hvordan den 800 år gamle folkevise ”Drømte mig en drøm” lever videre i nutidens rytmiske musik.
Jazzen spiller dansk

Klar til 1. december

INbetween er klar med julekalenderen 2020 - bestil inden 1. november og vind!
Klar til 1. december

Tilbud på massage

Tilbud på massage
Sorø Smertebehandling på Østergade  har tilbud på en times massage til 300 kr. Gælder kun den 20-23. oktober. Book online.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram