Vino Sorana
info@vinosorana.dk

Følg Vino Sorana på Facebook og Instagram

Vin i hjertet af Sorø
Vino Sorana er en familiedrevet virksomhed midt i Sorø. Familien Bang Schneeberg består af Brian, Anne og sønnen Benjamin, der importerer kvalitetsvin fra Italien og Frankrig. De åbnede i Julen 2021 med stjernegode tilbud på bl.a. julevin fra Valpolicella og nytårsbobler fra Alsace.

Det er familiens mission at levere velsmagende kvalitetsvin til danskerne uden fordyrende mellemled. Og så er der ovenikøbet gratis fragt. Kort sagt er de drevet af passion fremfor profit.

Passionen kommer først og fremmest til udtryk i valget af leverandører. Det er ikke de største og mest kendte vinhuse, du finder hos Vino Sorana, men derimod vinbønder der brænder for deres fag. Således er du som kunde hos den soranske vinimportør sikret stor vinværdi for pengene.

Kvalitet fremfor kvantitet
Værdien finder de bl.a. hos Domaine Ruff i Alsace, som siden 1886 har dyrket druer på markerne omkring Heiligenstein ved foden af Mont Saint Odile. Det er nu 4. generation i marken, hvor virksomheden er gået i arv fra far til søn, og nu som før høstes alle druerne ved håndkraft. Heiligenstein er hjemegn for den 8. Alsace drue – Kleveneren – der skriver sin historie tilbage til 1742, og den smagfulde Klevener-vin er netop en af Domaine Ruffs specialiteter. De har høstet flere medaljer for vinen med den fine honninggule farve og særlige florale smag.

I Italien handler Vino Sorana med Cantina Pigozzi-Fundus, som blev etableret i 1975. Det erfarne vineri har opnået de bedste klassifikationer indenfor deres felt, med DOC og DOCG vine. De er kendt for udsøgt kvalitet, hvad også deres luksuriøse flasker udstråler. Guglielmo er yngste skud på stammen i den lille familiedrevede virksomhed, som er et godt match til Vino Sorana.

Firmaets to nøje udvalgte leverandører kan begge karakteriseres ved deres fokus på kvalitet fremfor kvantitet. Vino Sorana har ambitioner om med tiden at tilknytte flere leverandører, der lever op til de samme høje kvalitetskrav.

Smag på udsøgte vine
Allerede nu er der mange vine at vælge imellem i Vino Soranas webshop, og hvis du vil have et godt overblik over mulighederne, kan det anbefales at bestille en smagekasse. Smagekasser er en god mulighed for at smage flere vine. Vino Sorana har færdigpakkede smagekasser, og hvis du har særlige ønsker, er du velkommen til at sende dem, så pakker de en kasse specielt til dig.

Det samme gælder Vino Soranas vinsmagninger. Er I en gruppe, der gerne vil stimulere jeres smagsløg eller optimere jeres viden om vin, er I meget velkommen til at henvende jer. 

sølvpartner