Du kan nu vinde to billetter til “Matador bag kulisserne” på Hotel Postgården den 28. september. 

Du deltager i konkurrencen på Dit Sorøs facebookside.

Vinderen vil blive trukket den 31. august kl. 12.

Matador bag kulisserne
Hotel Postgården danner rammerne om et foredrag med Ulla Houmann, den tidligere chef for Nordisk Films kostumeafdeling, som havde det faglige og økonomiske ansvar for seriens kostumer. Det sker torsdag den 28. september 2017 kl. 19.

Ulla Houmann. Foto: ullahoumann.dk

Fra Danmarks Radio har Ulla Houmann fået stillet en righoldig lysbilledserie til rådighed, og med den som udgangspunkt fortæller hun om de overvejelser, der lå til grund for valget af de forskellige kostumer.

Blandt andet hvordan man fremhævede instruktørens opfattelse af de forskellige rollers personlighed, hvordan man fandt frem til den tids mode, og hvad man forsøgte nonverbalt at udtrykke med kostumerne. Foredraget krydres med en buket af sjove og pudsige episoder fra indspilningen.

Postgården serverer kaffe og kage, bagt som Familien Varnæs’ kokkepige ville have gjort det af Kongebro Bageriet.

Thomas Dietrich, indehaver af Casa & Co. og forfatter til en kogebog baseret på Lauras opskrifter, indleder Ulla Houmanns foredrag.

Desuden deltager en række butikker i bymidten med spændende udstillinger og tilbud.

Du kan bl.a. opleve vintage lingeri fra Johs. Clausen, retromøbler og Matadorbrætspilsturnering fra Kaffebar og Brugtbar, fine gamle ure fra Lange Guld Sølv og Ure, håropsætning fra Salon Fernando Møghe og Direktør Varnæs’ barskab fra Butler Vin.

Sorøs nye historieforening 1684-1862.dk deltager – og Husmoderforeningen og Det Konservative Folkeparti er inviteret.

Pris: 135 kr. incl. kaffe, te og kage.

Du kan sikre dig din billet her.