Af Rolf Clausen, Venstre

Rolf Clausen. Foto: Venstre Sorø

Der er fremgang på næsten alle områder i vores kommune, og det er vi rigtig glade for. I det budget vi har lagt for 2018 og frem er der lagt ekstra millioner ind på alle velfærdsområderne, lige fra pasningsområdet, skoler og på ældreområdet. Og der er sat mere end en million ekstra også til bygningsvedligeholdelse.

Den gode udvikling vil vi i Venstre meget gerne fortsætte, og det vil vi gøre ved at holde gang i væksten i kommunen. Det sker ved at sikre flere boliger, således at vi har flere forskellige former for boliger, som vi kan tilbyde alle dem som meget gerne vil flytte til vores kommune. Et andet element er at sikre en rigtig god dialog med både borgere og erhvervsliv, det gør vi bedst med Venstres slogan: muligheder frem for begrænsninger.

Dette slogan har vi gjort til et varemærke, men således at borgerne og virksomhederne reelt oplever en hurtig og nem, men også effektiv dialog og efterfølgende handling. Vi tiltrækker flere erhvervsvirksomheder og flere udvider, således får vi også skabt flere arbejdspladser, og den gode udvikling skal vi holde gang i. Og med flere arbejdspladser ønsker flere at bosætte sig her. Og således er der rigtig god sammenhæng.