Af Rolf Clausen, Henrik Kjølby, Jens Nygaard og Kasper Nygaard
Medl. af kommunalbestyrelsen for Venstre

I Venstre er vi rigtig glade for, at vi igen har kunnet tilføre det kommunale budget et løft på væsentlige felter. Som det alt overskyggende arbejder vi i Venstre for, at vi kommunalt yder en god service overfor borgerne, at vi sikre gode og varierede boligtyper i hele kommunen. At vi sikre gode vilkår for vores erhvervsliv, således at de føler sig velkommen og værdsat. Vi glæder os rigtig meget over, hver gang en virksomhed slår sig ned her hos os og dermed, tit med udsigt til flere lokale jobmuligheder.

I Venstre sikre vi, at de gode relationer til virksomhederne plejes og omvendt hjælper de på mange måder igen i et gensidigt samarbejde om at få vores borgere, der midlertidigt er kommet væk fra arbejdsmarkedet, tilbage igen, i form af jobafklaring via ex. flexjob.

I Venstre er vi stolte over, at vi generelt her i kommunen, i hele den forgangne periode har ligget under både regions- og landsgennemsnittet i forhold til arbejdsløshed, som aktuelt nu kun er på 3,0 %.

Vi er lykkedes godt med bosætningen primært på Frederiksberg, men nu skal vi også have skudt gang i Pilegårdstrekanten i Dianalund, og derfor har vi afsat midler over de kommende to år, således at vi kan prioritere en bosætningsindsats også for at komme godt i gang med dette område.

Foto: ABW