I 2019 får Sorø Kommune besøg af event-karavanen Danmark for Målene, som sætter fokus på FN’s Verdensmål gennem udstillinger og aktiviteter for hele familien. Foreninger, virksomheder, kulturinstitutioner og andre aktører inviteres til at være med.

Glæd dig til seks lørdage fulde af aktiviteter for hele familien, når Danmark for Målene kommer til Sorø og Dianalund. Danmark for Målene sætter fokus på FN’s verdensmål og gør emner som genbrug, sundhed, fødevarer og energi levende og vedkommende for store og små.

Kulturinstitutioner, skoler, institutioner, foreninger, virksomheder og andre interesserede har mulighed for at sætte et lokalt præg på de seks events.

Louise Sjøberg, som er Sorø Kommunes Danmark for Målene-koordinator, siger:

– Der er mange måder, man kan deltage på. Det kan for eksempel være med en udstilling, optræden eller nogle familieaktiviteter, der knytter sig til det pågældende tema. Vi håber, at mange har lyst til at være med til at skabe en række festlige dage i verdensmålenes tegn.

Datoer og temaer
Lørdag den 11. maj kl. 10-14. TEMA: GENBRUG – På Sorø Torv
Lørdag den 1. juni kl. 10-14. TEMA: SUNDHED – Ved Borgerhuset i Dianalund
Lørdag den 22. juni kl. 10-14. TEMA: EMBALLAGE – På Sorø Torv
Lørdag den 10. august kl. 10-14. TEMA: FØDEVARER – På Sorø Torv
Lørdag den 31. august kl. 10-14. TEMA: NATUR – På Dianalund Torv
Lørdag den 21. september kl. 10- 14. TEMA: ENERGI – På Sorø Torv

Hvis I vil være med:
Skriv til Louise Sjøberg fra Sorø Kommune på losj@soroe.dk senest den 1. april, hvis din forening, virksomhed eller lignende vil være med eller høre mere.

Mød blandt andre Jesper Skibby og Katrine Bille, når Danmark for målene besøger Sorø og Dianalund og fortæller om FN’s verdensmål. Foto: Sorø Kommune.
Mød blandt andre Jesper Skibby og Katrine Bille, når Danmark for målene besøger Sorø og Dianalund og fortæller om FN’s verdensmål. Foto: Sorø Kommune.