Fredag den 27. oktober ramte den uhyggelige begivenhed, Halloween, Sorø midtby. Det var en kæmpesucces med masser af gys og flotte udklædninger.

Allerede kl. 17 kunne man møde de første udklædte børn og voksne, som havde været forbi Sorø Avis for at hente skattekortet. Jagten var i gang, og det var meget koncentrerede børn som susede forbi de voksne, som havde travlt med at følge med.

Mørkede sænkede sig hurtigt, byens gader blev lyst op af levende lys samt lys på facader, træer og fra butikkernes vinduer. Imens der var skræmmende lyde, blodige fodspor, skeletter, afhuggede fingre, klamme drikke, giftige æbler, slik og meget mere, kom der flere og flere børn til i gaderne.

Udover skattejagten igennem byens butikker, som var en stor succes, var der også mange andre og sjove aktiviteter. Der var bl.a. ormegården hos Fred. Jensen & Søn, ’The Crime Scene’ ved Sorø Kunstmuseum, slimende kageleg hos Nyt Syn Sorø, flagermus-jagten hos Svegård Bog & Ide og meget mere.

Det var herligt at møde alle de udklædte, både store og små – og de var mere end villige til at stille op for vores fotograf, som var en tur igennem det ’levende helvede’.

Se alle billederne her og bliv bange. MEGET BANGE.