Du kan købe 2 dages arbejde for 1 kr. i Sorø Reklame. Det kalder vi udsalg. Vi laver en auktion og byder du mere end 1 kr., er det dig, der kan bruge dine 2 dage til af få udviklet en ny brochure, et nyt design, få taget foto i vores nye fotostudie eller få lavet en lille reklamefilm.

En god historie, et sjovt billede og et lille event, er nogle gange alt det der skal til for at få opmærksomhed. Som vi siger til vores kunder: Hvis du vil have gang i forretningen, bliver du nødt til at vise din tilstedeværelse. Derfor har vi selv lavet et udsalg, også selvom det ikke er normalt i vores branche.

Vi benytter dette udsalg til at skrive i de sociale medier og sende nyhedsbreve ud til kunderne. Samtidig har vi fornyet vores hjemmeside. Det er vigtigt med et frisk udseende, hvis kunderne skal henvende sig i butikken. Så vi gør som butikkerne, vi holder udsalg og har pyntet op i vinduet. Kik ind på www.soroereklame.dk og byd på din reklameopgave. Auktionen slutter torsdag den 30. august 2012 kl. 12, siger Ashley Brereton fra Sorø Reklame.

Ashley Brereton og Lasse Clement fra Sorø Reklame. Sorø Reklame har et slogan som hedder: ”Al reklame er sort”, derfor er de i dagens anledning klædt i sort.