I Akademihavens smukke Søjlesal omgivet af cypresser og nåletræer vil midsommernattens tryllerier og ungdommens forelskelser udfolde sig i dagene fra den 25. til den 30. juni.

Allerede nu kan du dog være heldig at møde den skælmske Pernille, den fattige Leander eller den smukke Leonora i sommeraftenen.

Holberg Teatret er nemlig ved at forberede sig til årets Holberg-forestilling Kilde-Reysen eller Den syngende Jomfrue i Akademihaven

Den holbergske komedie handler om den stenrige Jeronimus, som vil tvinge sin datter Leonora til at gifte sig med Leonard. Men hun er dog forelsket i den fattige Leander og sprudler af unoder. Med Pernille i front går de unge til kamp for kærlighed og kildevand.

Dit Sorø fik i sidste uge lov til at følge prøverne til stykkets andet akt. Her var nogle af de sidste detaljer ved at falde på plads, så skuespillet og replikkerne stod præcist så skarpt som Holberg og instruktør Niels Vandrefalk havde tiltænkt det.

Og der er masser at glæde sig til –  fantastiske forviklinger, forrygende fægtekampe og tryllerier i midsommernatten. Og også lidt at tænke over, naturligvis, samt et par skarpe kommentarer til nutidens tyranner.

Læs mere om stykket her.

Tag et kig med ind til prøverne på Kilde-Reysen eller Den syngende Jomfrue: 

GemGem

GemGem

GemGem