Jazz: Franske Jean-Pierre Como giver triokoncert med Thomas Fonnesbæk og Niclas Campagnol

På Comwell Sorø kan du fredag den 25. september nyde en aften i godt selskab med en af jazzens helt store pianister; Jean Pierre Como.

For to år siden rykkede Jean-Pierre Como op i den superliga af verdenspianister, der kan kalde sig ”Steinway-artist”. Skulle nogen spørge ”Jean-Pierre HVEM?” er der hjælp at hente ved at se på, hvem han deler titlen med: Arthur Rubinstein, Daniel Barenboim, Vladimir Honowitz fra den klassiske musik og Keith Jarret, Ahmad Jamal og Diana Krall fra jazzen. Den nu 57-årige Jean-Pierre Como har et ben i hver lejr. Han er konservatorieuddannet klassisk pianist og har begået sig i fusionsmusik, tango, jazzpop og rendyrket jazzmusik.

I september besøger han Danmark, og Sorø Jazzen har fået en af hans koncerter til Comwell Sorø hotellet fredag aften den 25. september. Han akkompagneres af to af de fineste musikere fra den hjemlige jazzscene, bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Niclas Campagnol.

Jean-Pierre Como er internationalt berømt i adskillige sammenhænge. I sine yngre dage var han ankermand i Europas svar på ”Weather Report”, den franske supergruppe ”Sixun”. Senere har han spillet med amerikanske Michael Brecker og samarbejdet med de franske jazzviolinister Jean-Luc Ponty og Didier Lockwood samt trommeslagere som André Ceccarelli og Aldo Romano. Nylig har han sammen med den italienske sanger Walter Ricco udgivet en samling skønne poetiske numre med titlen ”My little Italy”. Jean-Pierre Como kommer selv fra en italiensk familie. Hans improvisationer spænder fra det romantiske til det vildt ekvilibristisk virtuose.

Billet til koncert, inkl. velkomstdrink, 3 retters middag af køkkenchefens lækre sammensætninger samt kaffe/te: kr. 499,-

Billet, kun til koncert: kr. 175,- Bestil billetter her på Comwell.com.

Pressefoto
Del på sociale medier