Nu er der blot tre dage til at Sorø Jazzfestival løber af stablen med mere end 20 koncerter i hele den kommende uge. I sidste øjeblik har Sorø Museum inde i Christian IVs gamle kro fra det 17. århundrede meldt sin deltagelse i Festivalprogrammet. Lørdag eftermiddag den 26. juli kommer ”Boogie Dolls” og optræder inde i museets historiske gård. Gruppen består af Lise Urhøj, Bonnie Denise Christiansen og Louise Høegh, som synger swingende vokaljazz i bedste Andrews Sisters stil.

boogie dollsBoogie Dolls blev etableret i 2011 for at optræde til Copenhagen Burlesque. På deres repertorie er gamle populærmelodier som ”Don’t sit under the apple tree” og ”Bei mir bist du Schön” (som allerede Benny Goodmann i 1930’erne jazzificerede!), som de syngende damer krydrer med små frække historier mellem numrene.

Bonnie Denise er i øvrigt født og opvokset i Sorø og har gået på Sorø Akademi. Siden blev hun uddannet på Musikkonservatoriet i København og er nylig vendt hjem til Sorø som rytmisk sanglærer på Sorø Musiksskole. Hun bor nu i Pedersborg.

Lørdag den 26. juli kl. 14.00 og kl. 16.00

Sorø Museum, Storgade 17, 4180 Sorø – fri entré