Pressemeddelelse – Torvets Bistro har 2 års fødselsdag

Verdens bedste beliggenhed

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed – er 3 nøgleord for en ejendomsmægler. Det kan også beskrive pølsevognen på Sorø Torv. Torvets Bistro har udsigt til klosterporten, det gamle rådhus og har Kong Frederik den 7. i baghaven. De nye ejere af Torvets Bistro glæder sig hver dag over deres fine udsigt. Den 1. september har Ronnie og Hanne haft Torvets Bistro i 2 år. Det er en fødselsdag de gerne vil fejre med alle som besøger Bistroen lørdag den 4 september. Der er grill på torvet og Harmonikabanden kommer og spiller. Et 4 mands orkester.

En historisk fødselsdag

Fødselsdagen bliver fejret med introduktionen af de nye Kloster Sandwichs og et nyt menukort. Kloster Sandwichen er fyldt med frisk salat, fyld og et italiensk stenvonsbagt brød. Der er et stort udvalg af forskellige menuer. Alt fra frisk kylling til krebsehalesalat. Den smager vidunderligt. Kommer du på lørdag serveres et lille glas rødvin til Sandwichen. Og således skulle den gamle historiske cirkel være sluttet, når man har udsigt til Kloster Porten og tænker på, hvor meget rødvin de gamle munke drak.

Alle mennesker mødes på torvet

”Bistroen er mit hjem og derfor skal der være rent og pænt”, siger Ronnie. ”Hanne sørger for blomsterne og hyggen og har ansvaret for de ca. 10 unge mennesker, som er med til at betjene gæsterne i løbet af ugens 7 dage. Hvis man vil vide, hvad der sker i Sorø skal man tage en tur i Bistroen. Her kan du møde alle de unge mennesker fra akademiet, de lokale politikkere og mange af de butiksansatte. Jeg får alle nyhederne serveret her i min dagligstue og samtidigt kan jeg byde dem på rigtig god mad og drikke. Det er skønt at være vært for så mange mennesker og dele de dejlige omgivelser omkring torvet”, siger en smilende Ronnie.