Det er lykkes hoteldirektør René de la Cruz, Hotel Postgaarden Sorø, at arrangere koncert med ikke mindre end et af verdens bedste kopiband, The Beatles Revival fra Prag i Tjekkiet.

The Beatles Revival. Pressefoto.

“Jeg er utrolig glad for at det lykkedes; at det er muligt med et sådan navn i Sorø, ja, jeg sammenligner det lidt med den ABBA koncert vi havde i fjor,” fortæller René de la Cruz. “Vi laver det dog som en intimkoncert da, vi “kun” har plads til 200 gæster i Konge- og Dronningesalene, og uanset hvordan vi vender og drejer den, så er det vores kapacitet. Men det gør også bare, at vi kan glæde os forventningsfuldt og sikre et godt arrangement, hvor vi ikke skal ud og sælge 800-1000 billetter for at få det til at falde på plads”, tilføjer René.

“Arrangementet er lavet som et bredt og anderledes samarbejde, som består i at Hotel Postgaarden Sorø, 4180 Sorø, Dit Sorø og Sorø Avis står bag – et samarbejde der gør at tingene lettere falder på plads, og så er det jo altid sjovt at arbejde sammen med andre”, siger René de la Cruz.

Alletiders julegaveidé
Arrangørerne byder hermed på en oplagt julegavemulighed. Det er jo helt unikt at kunne give billetter i julegave til et arrangement af denne type, som sker umiddelbart efter jul, så man ikke skal vente lang tid for at få glæde af sin julegave.

The Beatles Revival har lavet mere end 2600 koncerter verden over gennem de seneste 16 år, hvilket giver en plads i eliten som værende blandt verdens bedste kopiband. De arbejder gennemført med detaljer, så alt fra udstyr til opsætning er så originalt som muligt. Sågar har gruppens højrehåndede bassist lært sig at spille venstrehåndet, for at det skal være så autentisk som muligt.

The Beatles Revival. Pressefoto.

Køb billetter nu!
Arrangørene anbefaler at man ikke tænker over det for lang tid hvis man ønsker billet. Nogle gange går salget hurtigt, og så vil det jo være en skam at man ikke når at få købt billetterne. Billetterne købes online på www.sjbilletten.dk og her kan du også i billetbestillingen tilkøbe tapas, som vil blive udleveret efter behov på aftenen, inden eller under koncerten.

Arrangementet starter med at dørene åbnes kl. 18.30 og udlevering af forudbestilt tapas vil ske fra kl. 19.00
The Beatles Revival starter kl. 20.30.

Festen fortsætter med 60’er-musik
Efter The Beatles Revival lukker og slukker vi ikke, for her vil scenen overtages af Steamrollers, som giver den gas i et par timer, da vi selvfølgelig tror på at gæsterne vil feste lidt mere og have en hel aften med god musik og masser af kolde fadøl. Steamrollers spiller musik fra de glade 60’ere og er absolut i stand til at løfte opgaven efter et så stort navn som The Beatles Revival. “Så der er virkelig lagt op til en aften med musik og masser af mulighed for at få børstet støvet af danseskoene hele aftenen, for vi sørger selvfølgelig for at der er plads til en god svingom”, oplyser René de la Cruz.

“Vi har samtidig fået istandsat vores sale med nye og bedre stole, noget jeg har glædet mig til i lang tid”, supplerer  René. “De gamle stole var udtjente, og så er det bare en fornøjelse at kunne se begge sale med nye og pæne stole, som også er gode at sidde på. Vi er i gang med at få lavet en ny og større scene, med et podie til trommer, bagtæpper til scenen, og hvad der ellers hører til. Det vil bare gøre at hele oplevelsen bliver bedre og større, så det er noget jeg glæder mig meget til at se i brug den 12. januar.”

René de la Cruz. Foto: ABW

Middag inden koncerten
“Vi giver i restauranten denne aften en mulighed for spisning inden koncerten, og vi har valgt at lave en højrebsbuffet så vi kan betjene så mange gæster som muligt uden ventetid. Vi anbefaler at man ringer til os på 5783 2222 og bestiller bord”, siger René de la Cruz.

Højrebsbuffen kan nydes fra kl. 17.30. Der vil i buffeten være et alternativ til højreb, hvad det bliver vides ikke i skrivende stund, men du kan også vælge fra det almindelige menukort denne aften.

“Vi serverer alt fra baren som tænkes kan, øl er naturligvis fra Sorø Bryghus som bor på matriklen på Hotel Postgaarden Sorø med bryggeri i faciliteterne i den gode gamle Mimmerlund. Et godt glas øl er vigtigt, og at det er lokalt gør det jo absolut ikke ringere”, konkluderer René de la Cruz.

Fik vi nævnt, at du skal bestille billetter lige nu, hvis du vil sikre dig plads.