På Sorø Privatskole mærker man den stigende interesse i samfundet for at få sine børn i privatskole.

Trods mindre årgange har skolen i år budt velkommen til 40 elever i de tre nye 0. klasser, som netop har fejret første skoledag.

Og det ser ikke ud til, at interessen for Privatskolen bliver mindre i det kommende skoleår 2020-21.

I hvert fald ikke når det gælder antallet af forhåndstilmeldinger, der allerede er kommet til det informationsmøde, som Privatskolen holder onsdag den 28. august kl 17-18 i gymnastiksalen på Sorø Privatskole, Frederiksvej 8 i Sorø.

På mødet vil de kommende forældre få mere at vide om, hvordan Sorø Privatskole fungerer, SFO’en, og hvordan man sikrer en tryg og spændende skolestart for både børn og forældre.

Der vil naturligvis være rig lejlighed til at stille spørgsmål. Alle interesserede er velkomne til informationsmødet. Der kræves ingen forhåndstilmelding.

På mødet deltager skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard og afdelingsleder Johnnie Christiansen sammen med skolens børnehaveklasseledere.

”Vi glæder os til at møde de forældre, som overvejer at sende deres børn på Sorø Privatskole. Mange af vores nuværende forældre lægger vægt på, at vi har sat trivsel på skoleskemaet og har mål for, hvordan eleverne skal trives på skolen. Vi tjekker, at den enkelte elev har det godt, at hver elev trives sammen med kammeraterne, og at de fungerer godt i det omgivende samfund. Kombineret med en høj faglighed i undervisningen, hjælper vi vores elever med at komme godt videre i livet og uddannelsesverdenen efter endt grundskole”, siger skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard.

Der er mange traditioner på Sorø Privatskole. Èn af dem er første skoledag, hvor skolens forældre og elever mandag den 12. august samledes i skolegården på Sorø Privatskole og fejrede starten på det nye skoleår. Omkring 1.000 mennesker strømmede til skolen denne morgen. Foto: Sorø Privatskole