Boligmarkedet i Region Sjælland kan prale af at være den eneste region udenfor hovedstaden, hvor boligpriserne er steget i alle kommuner det seneste år. I nogle kommuner kan boligejerne dog smile noget mere end andre. Det viser Bolighed.dks Prisindeks, der har opgjort de allernyeste kommunale boligdata for 4. kvartal 2016. I Sorø den gennemsnitlige kvadratmeterpris på kr. 11.257.

– Over det seneste år er salgsprisen på huse steget i alle kommunerne i Region Sjælland. Det peger på fremtidige prisstigninger for langt de fleste boligejere i regionen, siger Boligheds boligøkonom, Thomas Lynggaard Germann.

– Boligmarkedet i Region Sjælland blomstrer, hvilket naturligvis blandt andet skyldes de høje boligpriser i hovedstaden, siger Thomas Lynggaard Germann. – Med de lave renter, stigende indkomster og høj beskæftigelse tyder meget på, at fremgangen på boligmarkedet fortsætter her.

Om Boligheds Prisindeks
Boligheds Prisindeks for landets kommuner udkommer hvert kvartal og er en opgørelse over de seneste udbudsdata for boligmarkedet i Danmark. Prisindekset viser henholdsvis udviklingen i kvadratmeterpriser for de villaer, ejerlejligheder og fritidshuse, der er til salg. Prisindekset viser samtidig udviklingen i antallet af boliger til salg samt hvor store afslag, der gives på boligerne i forhold til udbudsprisen.