skottestentoft 1 årsSkotte & Stentoft 
Stationspladsen 1
4180 Sorø
Tlf. 22 85 42 28

Åbningstider
Normalt:
Mandag-fredag 6-17
Lørdag 10-15
Men tjek gerne cafeens facebookside

Velkommen til Sorø!
Når du ankommer til Sorø Station, kan du ofte fornemme den liflige duft af friskbrygget kaffe. Såvel byens mange pendlere som gæster bydes velkommen af en kaffebar, der uanset årstiden udstråler hygge og imødekommenhed. På en kold vinterdag kan du tage plads i bløde stole iklædt lammeskind og nyde en kop te i stearinlysenes skær. Om foråret afløses grandekorationer af vårpryd og vintergækker, og Skotte & Stentoft, som kaffebaren hedder, gør således en uvurderlig indsats for Sorøs omdømme hos landets mange togrejsende.

Mette & Thomas
Mette & Thomas

Liv på Frederiksberg
Kaffebaren, der åbnede i foråret 2015, er opkaldt efter indehaverne Mette og Thomas, der selv bor på Frederiksberg – den bydel hvor stationen ligger. På grund af sine tre smukke søer er købstaden Sorø infrastrukturelt udfordret, fordi stationen ligger relativt langt fra bymidten. Før 2015 var der ikke så meget at komme efter i området omkring stationen, men Skotte & Stentoft har skabt liv og banet vejen for åbning af flere forretninger, der gør det sjovere at være pendler.

Kvalitet og økologi
Fra tidligt om morgenen serviceres pendlere med lækker varm kaffe og morgenmad, som kan nydes i toget. En friskbragt bolle med pålæg, en bæger skyr med müsli og frugt, et hårdkogt økologisk æg… Senere på dagen kan man bl.a. nyde hjemmebagt kage til sin kaffe eller te.

Cafeen har plads til mødregrupper og andre selskaber, der ønsker at mødes til en lækker brunch eller frokost. Vil du fejre en mærkedag, er der mulighed for at booke cafeen om søndagen. Cafeen er også et oplagt mødested for de mange studerende som rejser frem og tilbage. Her er nemlig fri internet, så man kan sidde med sin pc og lave skolearbejde.

skottestentoft 1 årsDet spirer på stationen
Råvarerne lever op til ejernes visioner om høj kvalitet, økologi og bæredygtighed, og dét er temaer der gennemføres i de mange arrangementer, som Skotte & Stentoft året rundt stabler på benene.

Lopper på Stationen er på kort tid blevet et af Sorøs mest eftertragtede loppemarkeder, der fylder parkeringspladsen foran stationen med stande, som faldbyder brugte og hjemmelavede ting og sager.

Jul på Stationen og Forår på Stationen er markeder med lækkerier, der primært leveres af lokale producenter af fødevarer og brugskunst. Markederne arrangeres i samarbejde med bloggeren My:minMy.

Skotte & Stentoft arrangerer også foredragsaftener om emner, der er på forkant med tidens tendenser indenfor livsstil, sundhed og velvære. Store sportsbegivenheder kan du i bedste pub-tradition opleve på storskærm i selskab med andre.

Vil du være sikker på at få plads, kan det anbefales at følge Skotte & Stentoft på Facebook, hvor du løbende orienteres om begivenheder og nyt på menukortet.

skottestentoft 1 års skottestentoft 1 års skottestentoft 1 års


sølvpartner