PostgaardenHotel Postgaarden 
Storgade 25
4180 Sorø
Tlf. 57 83 22 22

Hotel Postgaarden på Facebook

Åbningstider
Reception kl. 7-21
Restaurant kl. 12-22

Købstadshotel med charme
Midt på Storgade i Sorø har ”Postgaarden” i mere end 300 år budt gæster på både mad og ly for natten. Restauranten har i de senere år haft en omskiftelig tilværelse med flere forskellige forpagtere. Efter en nænsom restaurering er Hotel Postgaarden klar til en ny epoke.

Adgangen til restauranten sker gennem den hyggelige lounge, hvor hotellets gæster også checker ind. Det traditionelle købstadshotel forener historisk charme med moderne bekvemmelighed. De 23 unikke værelser er hyggeligt indrettet med masser af stemning og sjæl. De to suiter og brudesuiten er indrettet i moderne design.

Book værelse her

PostgaardenKlassisk køkken
Frokosten serveres mellem kl. 12 og 15/16. Det er klassiske retter som frokosttallerken, sildeanretninger mv.

Restauranten byder om aftenen på et stort udvalg af steaks og burgere, hvor kvaliteten af råvarerne er i højsædet. Der tilbydes Hereford & Bison, og alle råvarer er nøje udvalgte i samarbejde med leverandøren.

Mad ud af huset
Postgaarden har også take away. Her sammensættes menu med gæsten, og næsten alt kan lade sig gøre. Køkkenet tilbyder også tapas. Til virksomheder tilbydes mødepakker, alt ligefra møde med kaffe/te og kage til frokost samt middagspakker – alt udarbejdes sammen med mødeplanlægger, så der sikres fuld tilfredshed. Postgaarden har mødelokaler, der kan rumme fra 5 til 200 personer. Med og uden AV-udstyr.

Musik og dans
Postgaarden sørger med jævne mellemrum for, der bliver spillet op til dans. Der serveres altid en lækker middag, og som oftest er tallerken serveret efterfulgt af levende musik i forskellige festlige genrer. Det gælder om at bestille i god tid, hvis du vil sikre dig en plads – se meget mere på hjemmesiden www.hotelpostgaarden.dk

Vil du selv holde fest på Postgaarden, kan du vælge mellem flere hyggelige selskabslokaler. Hotel Postgaarden er indrettet med selskabslokaler i flere størrelser, der kan danne ramme for fester op til 200 gæster. Dine gæster får velkomstdrink, tre retters menu med vin ad libitum, kaffe og hjemmebagte småkager, øl og vand. Personalet er med til at arrangere og betjene mere end 100 selskaber om året.

PostgaardenStemning og nostalgi
Med godt 300 år på bagen og gæster som H.C. Andersen, Ingemann og Holberg, vil mange nok mene, at det gamle hotel og spisested udgør en vigtig del af Sorøs historie.

Bygningen byder på en stor portion nostalgi. Hotel Postgaarden startede med at være en herbergerer- og værtshusgård på Storgade 17, hvor man i dag finder Sorø Museum. Her blev Postgaarden kongeligt privilegeret af Christian den 4. I 1747 solgte Johan Adolph Foss gården til Sorø Akademi, og den 13. marts 1767 blev privilegiet overført til det nuværende Hotel Postgarden, hvor Foss mente bedre at kunne beværte de fremmede rejsende.

Postgården har ligget på det sted, den ligger i dag, siden 1766/67, hvor forhuset blev opført. Indgangen til Postgaarden var førhen en vognport, og selve gæstgiveriet lå i gården – deraf navnet.

PostgaardenGode anmeldelser
På Facebook kan du læse hvad kunderne mener, f.eks…

“Det er et skønt sted, hyggeligt, god mad og skønne mennesker. Vi følte os så godt modtaget og er helt sikkert et sted der kan anbefales. Hvis man kan lide det gamle og jordnære” – Lotte

“Min kæreste og jeg havde den bedste dag og oplevelse/m.overnatning på hotel postgaarden. Jeg overraskede kæresten med opholdet og det var bare superb… skønt værelse, dejlig og venlig service og lækkert mad. Det er bestemt ikke sidste gang” – Tina

“Har i dag holdt min datters 3 års fødselsdag på Postgården med en lækker omgang brunch. Det var en hyggelig stemning og dejlig atmosfære med imødekommende personale. Maden var rigtig god og der var mere end rigeligt af den, det var nogle lækre råvarer og kaffen var også en nydelse. Det er helt sikkert et sted vi kommer igen, specielt efter de nye forpagtere har sat gang i sejlene” – Henrik

postgaarden-soroe-2 postgaarden-rene-de-la-cruz

 

postgaarden-soroe-14

postgaarden-soroe-7

postgaarden-soroe-13