Kaffebar 
Storgade 27
4180 Sorø
Tlf. 28 46 26 26
pernille@kaffebar.nu

Kaffebar på Facebook.
Kaffebar på Instagram.

Brugtbar på Facebook.
Brugtbar på Instagram.

Åbningstider: 
Mandag til fredag kl. 8:30 – 17:00.

Kaffe og retro i skøn forening
På Storgade i Sorø finder du den hyggelige Kaffebar – en skøn blanding af en café, hvor du kan nyde din kaffe eller te, en retrobutik fyldt med flotte og finurlige loppefund og en delikatessebutik med nøje udvalgte lækkerier.

I Kaffebars baglokale finder du boliginteriør fra retro- og loppeshoppen Brugtbar, der også har udvalgt de møbler, som pryder selve kaffebaren. Samarbejdet mellem Kaffebar og Brugtbar har skabt et charmerende retrounivers – og en indretning som altid er i forandring.

Byens største udvalg af specialkaffe og te
I Kaffebar har kaffen naturligt nok stor betydning, og du finder altid et stort udvalg af special- og gourmetkaffe i sortimentet.

Kaffebaren serverer både den helt gængse cafe latte, cappuccino eller espresso, men prøv også at dykke ned i Kaffebars 10-sider lange kaffekort og find en ny favorit blandt specialiteterne. Udover kaffe finder du et stort udvalg af te i høj kvalitet.

Nyd dine drikkevarer i en af kaffebarens mange hyggelige hjørner, hvor du også kan udfordre en af dine venner i et af de mange brætspil, som Kaffebar stiller gratis til rådighed.

Delikatesser til enhver lejlighed
Du har naturligvis også mulighed for at købe Kaffebars lækre kaffe og te med hjem.

Prøv fx den altid nyristede kaffe fra Kaffeværkstedet, instant coffee fra Little’s og smagskaffer fra Puristo. Eller forkæl dig selv eller en du kender med luksuste fra Tespecialisten og Higher Living.

Blandt kaffebarens store udvalg af delikatesser finder du desuden alt fra delikate chokolader og småkager til økologiske sodavand og ikke mindst kafferelaterede drikkevarer som Coffeesoda, coldbrewkaffe og Irish Coffee Stout.

Kaffebar samler gerne en kurv med lækkerier, som du fx kan bruge til en værtindegave. Få et overblik over udvalget af delikatesser på Kaffebars hjemmeside, der også fungerer som webshop.

Alt er til salg
Vores sølvpartner, Kaffebar er indrettet med en forkærlighed for retrofund fra midten af det 20. århundrede. Og skulle du forelske dig i den stol du sidder i, lampen i loftet eller nogle af de skønne stentøjsvaser, kan du heldigvis købe det hele med hjem. Alt i kaffebaren er som udgangspunkt til salg.

Du kan også tage et kig ind i baglokalet, hvor du finder Brugtbars blanding af håndplukkede loppefund med og uden stempler, istandsatte møbler og fine og finurlige nips i et altid lækkert miks.

Du kan holde med øje med Brugtbars nyeste fund ved at følge loppeshoppen på Facebook eller Instagram.

    

     

 

Del på sociale medier