frederiksberg bistroFrederiksberg Bistro 
Næstvedvej 2
4180 Sorø
Tlf. 57 83 48 87

Hurtig mad og venlig service
Frederiksberg Bistro er en klassisk bistro med mange trofaste kunder. Beliggenheden tæt på benzintanken og ikke langt fra Sorø Station gør, at bistroen også tiltrækker kunder udenbys fra.

Indehaverne har mange års erfaring med at levere hurtig mad og venlig service til kunder, der ønsker take away som pizzaer, pitabrød, burger, pasta- og grillretter. Hvis du ønsker at nyde maden på stedet, er der også mulighed for det – bistroens front er indrettet med en række caféborde, og i sommerhalvåret kan man også sidde ude.

SalatAltid salat
De lune grillretter serveres med pommes frites eller kartoffelbåde. Du kan vælge mellem kebab, kylling, fiskefilet, kæmperejer, skinkeschnitzel, kalkunschnitzel, hakkebøf og engelsk bøf.

Bistro-mad har ikke ry for at være det sundeste valg, men hos Frederiksberg Bistro får du altid salat til grillretterne. Du kan også vælge mellem fem sprøde salater som hovedret: skinke, rejer, kylling, tun eller – til vegetaren – græsk. Mange bestiller f.eks. en græsk salat som tilbehør til grillkyllingen.

pizzaPizzaer fra hele verden
Hvis du har trang til en pizza vesuvio, er det her du skal hen. Her er alle de italienske pizzaklassikere; margherita, napoli, hawaii, capricciosa, roma, marco polo osv. Er du til mere eksotiske varianter, tilbyder Frederiksberg Bistro også mexikanske og tyrkiske pizzaer. Er du vegetar, kan du vælge en vegetarina med tomat, ost, champignon, løg, asparges, paprika og ananas.

Du kan bestille en almindelig pizza til 1 person eller en familiepizza til 3-4 personer. For en lille tillægspris får du ekstra fyld lige efter din smag.

Kl. 11-16 har Frederiksberg Bistro frokosttilbud på pizzaer. 

Indbagt pizza
Den indbagte pizza – calzone – er en ret, der stammer fra Napoli. Oprindeligt foldes pizzaen, så den ligner en halvmåne. Indeni var der typisk salami eller skinke samt mozzarella, ricotta eller parmesan. I dag findes der mange varianter af den indbagte pizza – du kan sågar få den med spaghetti og kødsauce. Vælger du varianten Ufo får du, som navnet antyder, to sammenlagte pizzaer eller en pizza med låg.

Fladbrød med fyld
Pitabrød med fyld er en anden væsentlig del af Frederiksberg-bistroens sortiment. Fladbrødet bagt med hvedemel minder lidt om de indiske naan brød og spiller en af hovedrollerne i middelhavskøkkenet. Du kan få pitabrød med kebab, skinke, rejer, tun, bøf, falafel eller kylling.

Du kan også vælge den tyrkiske dürüm, der er et pandekageformet brød, som vikles om kød og grøntsager. Alle pitabrød og ruller serveres med salat og dressing.

Frederiksberg Bistros Facebook side kan du finde appetietvækkende billeder af både traditionelle og nye retter på menuen.

sølvpartner

Del på sociale medier