Krabasken
Holberg Arkaden 1
4180 Sorø
Tlf. 57 83 06 60

Følg Krabasken på Facebook.

Åbningstider: 
Alle dage kl. 10-22

Udbringning: 
Alle dage kl. 16-21 ved køb på minimum 120 kr.

Spisestedet midt i Sorø
Kommer du ind i Holberg Arkaden fra Storgade, vil du som noget af det første møde den kombinerede cafe, restaurant og pizzaria, Krabasken. Krabasken har haft til huse i arkaden siden 2007 og har således mange stamkunder, der nyder en lækker frokost eller aftensmåltid i de fint udsmykkede lokaler.

Selve Holberg Arkaden har på det seneste oplevet en tiltrængt opblomstring. Alene i 2017 har fire nye butikker slået dørene op.

Det er således oplagt at starte eller slutte en shoppingtur med et besøg hos Krabasken – måske med et stykke velfortjent æbletærte med to kugler is og en cappucino til.

En venlig og imødekommende krabask
Med sin placering i Holberg Arkaden er det naturligt at vende blikket mod Ludvig Holbergs skuespil for at finde inspiration til et fængende navn. Og det er lige præcis, hvad Krabasken har gjort.

Krabasken spiller nemlig en større rolle i et af Holbergs mest elskede skuespil, Jeppe på Bjerget – det er den pisk, som hustruen Nille svinger over den stakkels Jeppe.

Du behøver dog ikke være bange for, at nogen skal svinge pisken over dig i Krabasken. I cafeens hyggelige lokaler bliver du altid mødt af venlige smil, stor imødekommenhed og en rigtig god service.

Alt hvad hjertet begærer
Krabasken slår hver dag dørene op kl. 10, hvor du kan starte din dag med en morgentallerken fyldt med lækkerier.

På frokostkortet finder du en ægte frokostklassiker, nemlig et stjerneskud og derudover brillerer cafeen også med flere forskellige omeletter. Til eftermiddagskaffen eller som dessert finder du blandt andet lækre brownies og pandekager med is.

Er du vild med bøffer, så vil Krabasken være et sikkert hit. Udvalget af bøffer er stort og du kan få den med lige præcis den sauce, du holder allermest af.

Prøv også cafeens plankebøf med kartoffelmos, stegte champignoner, paprika, løg, garniture og bearnaise og vælg selv om selve plankebøffen skal være af oksemørbrad, oksefilet eller måske kylling.

Generelt har Krabasken et meget bredt udvalg af forskellige retter. Vælg mellem otte forskellige salater, seks forskellige sandwich, fire forskellige pandekager med fyld og ikke mindst flere forskellige pastaretter, pizzaer og burgere.

Få også maden bragt ud
Har du mest lyst til at tilbringe en rolig aften hjemme med Krabaskens mad, så er det også en mulighed. Så længe du bestiller mad for mere end 120 kr., bringer Krabasken nemlig ud.

Du kan ringe til vores sølvpartner, Krabasken med din bestilling på tlf. 57 83 06 60, men du har også mulighed for at lave din bestilling online via Hungry.dk, hvor du selvfølgelig også finder cafeens menukort.

Masser af rosende ord
Både på Facebook og på Hungry.dk lyder der rosende ord til Krabasken:

“Altid yderst god service, herligt altid at blive mødt med smil og stor imødekommenhed. Og naturligvis dejlig dejlig mad. Og skønt der er travlhed udviser personalet altid et enormt overskud til deres kunder – det er fantastisk at opleve.” – Lisbeth Frank

“Simpelthen et hyggeligt sted. Ikke sidste gang jeg kommer der. Så flot med alle de malerier, god stemning.” – Lone Ursin

“Rigtig hyggeligt sted – god mad og altid smilende betjening.” – Connie Nyberg

 

Del på sociale medier