sorø kalenderen 2018 pr.foto

Overskuddet fra salget af Sorø-kalenderen 2018 blev på 30.100 kr. Pengene går til 550 måltider til udsatte grønlandske børn hos Mælkebøttens børnefolkekøkken, ledet af Naja Sarkov Petersen.

Mælkebøtten er en institution i Grønlands hovedstad Nuuk, der fungerer som værested for udsatte børn, herunder sultende gadebørn. Netop i år var ledelsesgruppen fra Mælkebøttecentret til ledertræning på Kobæk Strand, og her kunne Foreningen til udgivelse af Sorø-kalenderen overrække årets donation lørdag den 25. august.

Ledelsesgruppen festliggjorde overrækkelsen ved en lille reception, hvor kalenderforeningens formand Hanne Juel Christoffersen modtog en meget smuk grønlandsk glaskunst med indlagte grønlandske motiver af isbjørne, nordlys, is og blå himmel.
Hanne Juel Christoffersen udtaler, at det er meget glædeligt, at Sorø Kommune og Sorøs erhvervsliv fortsat og trofast støtter sagen. 2018-kalenderen var sjette udgave, og hvert år har overskuddet ved salget af kalenderen været mellem 21.000 kr. og 32.000 kr. Sorø-kalenderen 2019 ventes til salg i slutningen af oktober.

Foto: Overrækkelsen af overskudet på 30.100 kr. på Kobæk Strand til børnefolkekøkkenets leder Naja Sarkov Petersen.