Rasmus Lind, Sorø Roklub, skal d. 29-30. juni forsvare de danske farver ved Nordiske Mesterskaber for juniorer i Sarpsborg, tæt ved Oslo, oplyser Sorø Roklub i en pressemeddelelse.

Rasmus er udtaget i dobbeltfirer sammen med roerne Aske Storm (Viking), Jeroen Grimmelikhuijzen (Bagsværd) og Casper Girke Christensen (DSR).

De fire drenge træner dagligt hver for sig og har dagligt træningsmiljø så langt fra hinanden som Holstebro, Bagsværd og Faxe, men i weekenderne samles roerne og samler tanker og energi om det fælles mål. Teknikken skal rettes til, så båden løftes samtidigt i flok og netop samtidigheden og dynamikken er detaljen som gør den store forskel for farten i en holdbåd som dobbeltfireren.

Drengene indgår ligeledes i et mere langsigtet projekt om, at blive udtaget til ’Coupe de la Jeunesse’ som foregår senere på sommeren i Milano.

Træningssamling på Sorø Sø den forgangne weekend: Jeroen Grimmelikhuijzen, Aske Storm, Casper Christensen og Rasmus Lind er udtaget til Nordiske Mesterskaber for juniorer i Sarpsborg. Foto: Sorø Roklub