Jobannonce fra Sorø Privatskole: 

Har du stærke kompetencer inden for sociale relationer, klasseledelse og didaktik? Trives du i samarbejde med kollegaer, elever og forældre? Har du et ønske om at virke og udvikle på en god skole? Så er det måske dig, som vi søger.

Sorø Privatskole søger en ambitiøs lærer med en bred profil, der brænder for at undervise. Vi skal primært have dækket undervisningen inden for dansk, engelsk, idræt og kulturfagene. Men vi hører også gerne om dine andre kompetencer, da flere og andre fag kan komme i spil.

Vi tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer.

Vi er stolte af vores faglige resultater, og vi prioriterer et godt fagligt miljø med gode muligheder for at udfordre den enkelte.

Eleverne i 1.-6. klasse anvender iPads i undervisningen. I 7.-9. klasse medbringer eleverne deres egen computer. Ambitionen er at benytte digitalt pensum og undervisningsmateriale samt værktøjer for øget elevsamarbejde og individuel instruktion i alle fagområder.

Målet er at accelerere elevernes læring gennem en synliggørelse af læringsmål, der sikrer øget ansvar og motivation for læring.

I de kommende skoleår arbejder vi med et 3-årigt udviklingsforløb i læringsledelse i samarbejde med Kompetencehuset Heckmann med brug af læringsmål, taksonomier og kriterier.

Skolen er afdelingsopdelt, og du vil primært blive tilknyttet og mellemtrinnet og udskolingen. Du bliver en del af et ambitiøst lærerkollegium med gode muligheder for sparring. Med dine brede profil bliver du en del af Sorø Privatskoles forskellige fagteams, der står for undervisningen på mellemtrinnet og i udskolingen.

Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside.

Ansøgningerne bliver løbende vurderet. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansøgning, CV og eksamensbevis sendes i PDF-format til job@sprs.dk.

Du kan kontakte viceskoleleder Lene Topshøj på 20904153 eller skoleleder Nanna Kofoed Øhrgaard på 20904157 for yderligere information.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.

GemGem