Sorø profileres på landsdækkende tv den 29. marts. Det sker i et afsnit af TV2-serien med titlen “Vil I starte helt forfra”. Onsdag d. 15/3 kl. 21.05 har programserien premiere, og afsnittet om Sorø bliver sendt onsdag d. 29/3.

Serien følger familier, som skifter bolig, job, uddannelse, skole osv. – kort sagt starter på en frisk i nye omgivelser. Til Sorø flyttede en familie hvor mor er frisør, og det var derfor oplagt, at hun fik arbejde i en af byens frisørsaloner. Frisør AcaPella på Rolighed lagde lokaler til optagelserne, og Dit Sorø bidrog med hår!

TV2-holdet hang ud det meste af en dag i salonen og fik drukket en masse kaffe, mens de fik optagelserne i kassen. Rygterne vil vide, at de også var nede og filme en smuk solnedgang over Sorø Sø.

Det bliver spændende at følge familien i programmet, om de fik slået rod i Sorø, eller om det blot blev et midlertidigt livsstilsskifte.

“Jeg tror, vi allesammen indimellem leger med tanken om at lave helt om på vores liv og prioritere anderledes. Men hvor modige og villige er vi egentlig til at betale prisen, der følger med forandringerne, når det kommer til stykket? Og hvor meget betyder vores netværk i forhold til at flytte os geografisk? Det dilemma skildrer vi blandt andet med denne serie, og så håber vi, at seerne måske kan blive inspireret til at kaste et nyt blik på deres eget liv og egne drømme, hvad enten det er at få mere tid til hinanden eller søge det nye job, som man har tænkt på så længe”, fortæller TV 2-redaktør Liv Michelsen.