Så blev det alligevel jul, trods mange genvordigheder og brandslukninger i både reel og overført betydning. Vi siger ikke mere, end husk at slukke alle stearinlys, inden du forlader dit julepyntede hjem.

Alfred og Julius, også kendt som Karsten Sabransky og Morten Lind

Det lykkes nisserne Alfred og Julius at komme i mål med deres julekalender, som blev fulgt med stor loyalitet og munterhed af folk både i og udenfor fra Sorø. Bag julekalenderen står Karsten Sabransky og Morten Lind fra Sorø Julefond, som har til formål at sikre julebelysning, der sætter købstaden Sorø på landkortet. Sne eller regn, så skal Sorø være Vestsjællands hyggeligste juleby!

Karsten og Morten overvejer på utallige opfordringer at hoppe i nissetøjet igen i en julekalender i 2018, og Dit Sorø lægger med glæde igen platform til deres juleeventyr. Har du ideer til historier og spillesteder, er du meget velkommen til at skrive til Dit Sorø på redaktion@dit-soroe.dk – så formidler vi dem videre til de to hr. over-nisser.

Gik du glip af nogle af afsnittene i dette års julekalender, kan du se dem alle her.  Fyld glasset med gløgg, fremfind fadet med vaniljekranse, læn dig tilbage og oplev de sjællandske nisser i fuldt firspring ind på gårdspladsen.