Sorø Fri Fagskole søger en Friluftsgartner / Væksthusgartner med flair for formidling og lyst til at arbejde med unge mennesker:

Pr. 1. april 2021 eller snarest derefter søger Sorø Fri Fagskole en uddannet friluftsgartner/væksthusgartner til – i samarbejde med skolens elever og kostskolekøkken – at opdyrke et stykke friland til en køkkenhave.

Du får helt fra begyndelsen mulighed for at sætte dit eget præg på projektet. Du får også muligheden for at være primus motor på andre spændende projekter, som kunne være et væksthus, en jordovn, en rygeovn, et vildmarks-bad. Køkkenhaven er et projekt uden deadline, og skolens elever skal være med i hele forløbet!

Det er vigtigt for os, at produkterne fra haven bliver anvendt bedst muligt. Du skal derfor indgå i et tæt teamsamarbejde med skolens undervisere i linjefaget gastronomi og skolens institutionskøkken. Som skole vil vi gerne arbejde med bæredygtighed og økologi, det må vores køkkenhave også gerne afspejle.

Da arbejdet i en have evt. suppleret med et væksthus følger sæsonerne, vil størstedelen af arbejdstiden i sommerhalvåret være havearbejde og undervisning, i vinterhalvåret vil der være tilsvarende mere kostskoletilsyn op til 37 timer.

Alle skolens elever bor på skolen og er typisk mellem 16 og 19 år.

Du kan læse mere om Sorø Fri Fagskole her 

Du er velkommen til at kontakte forstander Grethe Hovertoft for at høre mere om stillingen på tlf. 5783 0102.

De ser frem til at modtage din ansøgning på mail:

hovertoft@fagskole.nu senest 22. marts 2021.

Del på sociale medier