Som det nok er alle bekendte, så lukker store dele af det officielle Danmark ned fra på mandag og to uger frem – grundet frygten for spredning af Covid-19. Dette medfører at Sorø Erhverv ikke kommer til at gennemføre arrangementer, netværksmøder mv., den kommende tid, idet de er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, og ikke møde ind på rådhuset:

Vi står derfor til rådighed pr. mail og telefon.

Nedenstående tema- / netværksmøder og arrangementer aflyses (udsættes):

Netværksmøde solo-selvstændige den 17. marts og 24. marts
Netværksmøde oplevelsesøkonomisk netværk den 23. marts

Temamøde: Sæt turbo på udvikling af din virksomhed den 26. marts
Temamøde: Styr på projekterne den 1. april.

Grundet opfordring til ikke af forsamles i større flokke, har vi desuden valgt ligeledes at aflyse biograftur for lærlingenetværket den 16. april.

De danske myndigheder har samlet alle informationer om coronavirus/covid-19 på nedenstående side, hvor der ligeledes er en fane for virksomheder. Hvis du ikke finder svar her, kan du ringe til den myndighedsfælles hotline på 7020 0233. LINK: https://politi.dk/corona

Vi er naturligvis kede af som situationen har udviklet sig, men håber med de tiltag som regeringen har iværksat, at vi snarest muligt kommer tilbage til ”normale tilstande”, hvor vi naturligvis vil få fastlagt nye datoer for de aflyste arrangementer.

Telefonmøder. Foto: ABW