Sorø Erhverv inviterer virksomhederne i kommunen til en række events i oktober:

20. oktober kl. 8.15-10.00
Morgenmøde: Få styr på projekterne
Er du god til at få nye idéer, der skal udvikle din virksomhed, men får ikke altid ført idéerne ud i livet? Måske er du endnu ikke bevidst om, hvor det er kæden typisk knækker, eller hvad der kan gøres ved det? Med udgangspunkt i de typiske faldgruber for projekter gennemgår underviser, Else Kathrine Friis, hvad det er vigtigt at være opmærksom på i udviklingsarbejdet i mindre virksomheder og giver opskriften på at komme igennem dem på en god måde. Læs mere i invitationen, hvor du også tilmelder dig.

28. oktober kl. 8.15-10.00
”Mini-kursus”: Excel for begyndere og let øvede
Kunne du også godt bruge en genopfriskning af Excels mange muligheder? Eller lære et nyt trick til udregninger, tabeller og diagrammer, så har du når mulighed for at få et mini-kursus i Excel, når Carsten Lund fra EpsilonPlus deler ud af tips og tricks. Læs mere i invitationen, hvor du også finder tilmeldingslink – OBS begrænset antal pladser – tilmelding nødvendig.

28. oktober kl. 16.30-18.00
LAG-Midler: Infomøde om næste ansøgningsrunde
Sæt allerede nu kryds i kalenderen den 28. oktober, hvor vi holder informationsmøde om uddeling af LAG-midler, og hvordan dit projekt eller din idé kan komme i betragtning. Her kan du blive klogere på, hvad LAG-ordningen er, hvilke projekter der kan modtage støtte, og hvordan du ansøger om at få andel i LAG-midlerne. Hold øje med Sorø Erhvervs hjemmeside for invitation og tilmeldingslink.

Foto: ABW
Del på sociale medier