Publikums-rekord hos Sorø Amatør Teater

Et nyt samarbejde med ParnasHuset og en forestilling fra dramatiker Nikoline Werdelins hånd resulterede i publikums-rekord hos Sorø Amatør Teater. I alt 146 personer så forestillingerne i ParnasHuset ved Sorø Sø i juni og juli måned. Det er det højeste antal publikummer de sidste mange år.

Publikums-rekorden blev offentliggjort, da Sorø Amatør Teater holdt generalforsamling tirsdag aften. På forsamlingen var der genvalg til tre af bestyrelsens medlemmer, nemlig Jesper Bernøe (kasserer), Jeanne Weiss og Liz Nielsson. Derudover består bestyrelsen af Else Marie Tiedt (formand) og Margrethe Andersen (næstformand).

Det blev besluttet at fortsætte samarbejdet med ParnasHuset i den kommende sæson. Sæsonens instruktør bliver skuespiller Rune Pommer, som også har instrueret tidligere forestillinger i foreningen. Planen er at opføre det klassiske teaterstykke Kirsebærhaven.

Samtidig blev det fastlagt, at sæsonen 2016-2017 begynder mandag den 19. september klokken 19 på Rørstensgården, Smedevej 51, 4180 Sorø.

Sorø Amatør Teater opfordrer alle interesserede, der enten har en skuespiller i maven eller lyst til at hjælpe bag kulissen, til at dukke op på Rørstensgården. De første fire øve-gange er gratis for nye medlemmer. Et års kontingent koster 500 kroner.

 Sorø Amatør Teater.  Sorø Amatør Teater.