PRESSEMEDDELELSE

Sorø vil sælge sig selv til industrien
Når Skandinaviens største industrimesse løber af stablen den 6.-9. september 2011 i Herning, vil Sorø Kommune være på pletten med en stand.

Det er ikke et ønske om at skifte jobbet som offentlig serviceleverandør ud med en fremtid inden for logistik eller elektronik, der driver kommunen til Herning – men derimod ønsket om at lokke flere virksomheder til at placere deres aktiviteter Sorø.

”Sorø ligger umanérlig godt. Vi har tre kvarter til hovedstadsområdet og lufthavnen – og det samme til Odense. Samtidig har vi masser af god erhvervsjord ledig lige ved motorvejen. Så der er masser af attraktive muligheder for vestdanske virksomheder som er på udkig efter en mere hovedstadsnær placering uden at skulle ligge i kø på Ring 3 hver morgen… Det er dén historie, vi tager til Herning for at fortælle,” siger erhvervsudviklingskonsulent Niels-Henrik Glisbjerg.

Synlighed, synlighed og atter synlighed

På Sorø-standen vil nysgerrige virksomheder kunne få information om ledige erhvervsarealer og infrastruktur, men også om hvilke virksomheder der findes i området, og om hvilke arbejdskraftreserver man som virksomhed kan trække på i nærområdet.

”Det gælder om at vise, at vi er her. Mange virksomheder går med behov, som en placering i Sorø kan opfylde, men tænker måske ikke lige Sorø. Det skal vi have dem til. Ved at møde dem face to face på messen kan vi skabe en opmærksomhed, der giver en højere genkendelsesværdi over længere tid end for eksempel en avisreklame,” siger Niels-Henrik Glisbjerg.

Skulle man have lyst til at slå et smut forbi messen, kan adgangskort fås ved henvendelse til Niels-Henrik Glisbjerg så længe lager haves. Kontakt nhg@soroe.dk eller 29 32 56 92.