Lørdag den 28. april var det ikke kun blomsterbierne i det smukke forårsvejr der summede. Sorø Hallen var også fuld af spænding, da SOR IF var værter ved dette års Danmarksmesterskab i Grand Prix Rytme for Pige, Tweens, Junior og Senior.

Foto: SOR IF.

Det skriver SOR IF til Dit Sorø.

Det var første gang i over 30 år, at SOR IF var værter ved at mesterskab, men der var ingen slinger i gymnastiktrinene, da de mange frivillige fra SOR IF i samlet flok guidede de mange gymnaster og instruktører, dommere og publikum gennem et vellykket stævne.

Der blev skabt de bedste rammer for mesterskabet, og der var masser af aktivitet fra dørene blev åbnet kl. 7 til borgmester Gert Jørgensen havde overrakt guldmedaljerne til de officielle Danmarksmestre i Grand Prix Rytme kl. 17.30.

SOR IF havde da også selv 3 hold med ved mesterskabet, som alle leverede super flotte præstationer. Team Lavida i pigerækkens 2. division var blot en tåspidslængde fra at snuppe bronzen i deres række, og Team Axia i pigerækkens 1. division fik en flot 6. plads.

SOR IF’s sidste hold på gulvet var Team Zavia som stillede op i juniorrækken, og til stor glæde og forløsning hos de mange lokale fans sørgede de for at DM-sølvet forblev lokalt.

“SOR IF vil gerne takke alle de frivillige, som har været med til at skabe et så vellykket stævne, uden alle dem var det ikke lykkedes,” lyder det fra SOR IFs bestyrelse.

“Samtidig skal der lyde en stor tak til René fra alletidersfest.dk, som styrede al musikken til punkt og prikke, og Midtsjællands Planteskole for den flotte opsætning af forårsblomster, der skabte en flot kulisse. Sidst, men absolut ikke mindst, skal der lyde en stor tak for støtten til Au2rep i Sorø, De Hvide Svaner i Karrebæksminde, Campinggården i Slagelse, Go2Fitness og Dressed4ourSports.dk som var med til at sponsere stævnet.”

SOR IF’s Grand Prix afdeling er nu færdig med dette års konkurrencer, men sæsonen er endnu ikke slut.

Der er nu åbent på alle hold frem til sidste opvisning ved Søskovstævnet 10. juni, og alle piger i alderen 4 – 16 år er velkommen til at komme og prøve grand prix gymnastikken af. Hold øje med SOR IF’s facebook- og hjemmeside for nærmere info om alder, hold og tidspunkter.

GemGem