To gange i november åbner psykoterapeut Jane Lee dørene til sin klinik. Inden for venter bordet, der bugner af alt det du skal smage.
Det du får mulighed for, er nemlig at lære om nærvær og ro gennem dine sanser. Og særligt smagssansen kommer på arbejde. For hvad kendetegner smagen af abrikoser? Hvordan smager verdens bedste svesker og hvad er ægte sukat og myrra, og er det noget du kan lide?
Chokolade og marcipan i forskellige kvaliteter skal selvfølgelig også underkastes samtlige sanser.

Stress forsvinder som dug for solen, når du skal koncentrere dig om de små øvelser du også kan bruge hjemme.

Lørdag eftermiddag er med portvin.
3 slags portvin serveres. Og det handler ikke om `portvinssmagning` i gængs forstand, men om at du skal være nærværende og se hvad du oplever når du smager.
Tag en ven eller partner med eller kom alene.
Hygge og fællesskab er inkluderet.
Lørdag den 6/11 kl 14.30-16.45
Incl portvin, kaffe og te
Kr 365,-

Torsdag den 18/11 kl 18.30-20.45
Incl kaffe og te
Kr 325,-

Læs mere på Janelee.dk eller Instagram Janelee_psykoterapeut

Foto: Jane Lee