PRESSEMEDDELELSE

Er du single? Savner du et nyt netværk?

Så er Single Rock måske noget for dig. Den 5. december 2010 går turen rundt om Sorø Sø. Der er aldrig tilmelding, man møder bare op og går med.

Single Rock Café Slagelse startede i november 2003. Den er én af 14 foreninger i Danmark, og et medlemskab i én klub, giver adgang til aktiviteter i samtlige klubber mod fremvisning af gyldigt medlemskort.

Foreningerne er selvstændige. Juridisk såvel som økonomisk. Der findes altså ikke noget overordnet organ, der styrer foreningerne. Hver forening er en selvstændig enhed. Foreningens formål er at synliggøre og legitimere singlekulturen via etablering af flere og nye muligheder for kontakt og aktiviteter singler imellem. Hensigten er altså ikke ‘at knække singlestatistikken’, men at synliggøre den og i en tidssvarende form.

Alle foreningerne er medlem af Landsforeningen Single Rock Café, Danmark.
Denne forening er stiftet for at beskytte og beholde navnet Single Rock og er samtidig det forum, hvori man udveksler ideer og erfaring samt beslutter alt overordnet vedrørende hjemmeside samt prisen på kontingent.

Caféaften: Vi mødes på Café Amour i Rosengade 5 fredage fra kl. 17.30. Her skabes mange gode fællesskaber. Nogle får en snak over en kop kaffe, og andre finder sammen og går ud og spiser. Det centrale er dog det sociale netværk, hvor man finder sammen om fælles interesser, og man aftaler måske aktiviteter til glæde for mange andre. I caféen findes Single Rocks “mappe”, som man bare beder om ved baren. Heri findes tekst og billeder fra klubbens mange arrangementer.

Intromøder: Café Amour første og sidste torsdag i hver måned fra kl. 19.00 til kl. 20.00. Begge aftener vil der altid være et bestyrelsesmedlem til stede.

Hvis du, efter at have læst ovenstående, kunne have lyst til at se, hvad vi er for en “ting”, så kom til en caféaften eller en introaften, blot for at se os an. Det er ganske gratis og uforpligtende.

Der er og har altid været et væld af aktiviteter. Det er medlemmernes fortjeneste. Alle har mulighed for at arrangere noget. Der er ikke en bestyrelse, som bestemmer alt.

Et lille udpluk af tidligere og nuværende arrangementer:

Sport og dans: Bowling er en fast aktivitet, og vi starter op igen først i det nye år, Canasta og whist kortklub, vandreture, danseundervisning, deltagelse i ugentlige danseaftener (se kalenderen), hvor man en fredag aften på caféen kan aftale samkørsel, hvis der er nogen, der skal til dans om lørdagen.

Koncerter: Picnickoncerter i Slagelse og Korsør. I Korsør slutter vi altid med en is på molen og nyder solnedgangen over broen. I sommeren 2010 har der været rigtig mange – op til 30 singler – til koncert på fæstningen i Korsør, herudover er der Langelands Festival, Femø jazz, Jazz i de små haver på Frederiksberg, Koncert under Broen, Rod i Rocken i Skælskør og i 2010 Singlefestival på Ærø. Der er ingen begrænsninger. Alle kan lægge forslag ud på hjemmesiden blot ved at oplyse om navn og medlemsnummer.

Teater og Revy: Her kan nævnes Elsk mig i nat på Østre gasværk, Four Jacks i Glassalen i Tivoli, Cirkusrevyen, Revy i Korsør Lystskov i sommeren 2010.

Fester: Der arrangeres normalt en forårsfest og en efterårsfest. I år har vi afholdt forårsfest i Vetterslev-Høm forsamlingshus. Once again leverede musikken. I oktober afholdt vi efterårsfest med Fire Halve på Murervej. Begge arrangementer tiltrak rigtig mange gæster. Herudover er der mange, der deltager i andre arrangementer i bla. Vesthallen med De Glade Sømænd, Sørby Marked osv.

Øvrigt: Madlavningsaftener efter et bestemt tema, hvor man deler udgifterne og laver mad i fællesskab, tur til Andelslandsbyen Nyvang i Holbæk.

Herudover arrangeres der rejser. Der har været flere rejsearrangementer i årenes løb: Samos, London, Prag, Toscana og i år Rom. På disse ture har der været singler med fra hele landet.

Alle kan arrangere vandreture, og turene planlægges til ca. 2 timers varighed. Vi tager selv kaffe, kage eller mad med. Man skal bestemt ikke være en erfaren vandrer, idet det primære er motionen, glæden ved naturen og samværet, der er i højsædet. Vi har været rundt i Slagelse, Skælskør, Korsør og rundt om Sorø Sø. I sommer var der nogle, der tog til Hven og fik en god vandretur.

Læs på vores hjemmeside om et nyt medlem, der fortæller om, hvor svært det var at træde ind i caféen den første gang. Vi skal huske på, at vi alle sammen har stået i den situation.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Single Rock. Læs mere i den flyer, som Single Rock Café Slagelse netop har udgivet og distribueret på udvalgte steder såsom på biblioteker, arbejdspladser mv.

Udflugt med Single Rock
Møde på Café Amour