Socialdemokratiet i Sorø:

”Sammen kan vi mere” er essensen af 1. maj.

Det er bare 4 små bitte ord, men de bygger en lang og stærk bro. En bro mellem de mennesker som før os har slidt og betalt for alt det, der for mange er blevet en selvfølgelighed og så os, som i vores dagligdag nok kan brokke os gevaldigt, men som, når vi kikker ud i verden, samtidig er stolte af og taknemmelige for at være født i Danmark.

De 4 ord er essensen af generationers kamp for uddannelse, for muligheden for at kunne forsørge sig selv og sine. De er essensen af kampen for et godt børneliv, et levende og værdigt ældreliv og et fungerende sundhedssystem.

”Sammen kan vi mere”, er også det budskab, som Socialdemokratiets kandidater i Sorø Kommune går til valg på og også for os er det langt mere end et smart slogan.

Nogen gør meget ud af, at der er et ”os” og et ”dem”. At nogen får mere end andre, at nogen områder i vores kommune har mere bevågenhed end andre.
For os Socialdemokrater er det en ubrugelig retorik. Den gavner ikke noget eller nogen og styrker da slet ikke fremdrift og fællesskab.

Det er på tide, at alle kikker ud over deres egen næsetip (også – eller måske særligt de politiske næsetipper)

Alle har glæde af boligudvikling i Stenlille og alle har gavn af at Holbergskole i Dianalund totalrenoveres. Det har betydning for hele kommunen, at Ruds-Vedby beholder Høng-Tølløse banen og alle ønsker levende lokalmiljøer. Alle har gavn af et levende handels- og kulturliv i Sorø by og for alles fremtid er det vigtigt, at vi passer på naturen og tænker i bæredygtighed og grønne løsninger.

Alle ønsker for deres børn, at de i deres dagligdag er sammen med dygtige voksne, der har tid til at holde om og holde af og alle ønsker vi, at møde den samme respekt, tryghed og omsorg i den anden ende af livet, når vi bliver gamle.

Det er på tide, at vi taler om værdier – at vi taler om, hvordan vi vil have det med hinanden og ikke kun taler om bundlinjer og regneark.
Sorø Kommune er ikke en virksomhed. Det er vores hjem. Det er her vi bor, her vi lever og det skal vores prioriteringer vise.

Vi glæder os til at mødes med jer og vi vil rigtig gerne høre om jeres håb og drømme for Sorø Kommune, sammen kan vi nemlig mere.

God 1. maj.

Pressefoto
Del på sociale medier