Birkegårdens Haver (prfoto)

Birkegårdens Haver slutter på lørdag den 15. september sin sommersæson med havevandring, frokostbuffet og bankospil. Hvis man vil deltage, skal tilmelding ske senest på onsdag den 13. september til cafe@birkegaarden.dk

Der har i sommer været god søgning til de skyggefulde og svale siddepladser i Birkegårdens Haver, fortæller Merry Sørensen. Antallet af sommerdage har været så mange, at vi til sidst helt holdt op med at tælle, siger hun.

Sædvanen tro bliver sommersæsonen afsluttet med manér hos Merry og Finn Sørensen på Birkegården. Lørdag den 15. inviteres der kl. 11 til havevandring med Merry, der forsikrer, at der fortsat er rigtig meget at se i haverne. Derefter diskes der op med frokostbuffet i Caféen kl. 12, hvorefter der om eftermiddagen kl. 14 – og som noget nyt – kan spilles banko med fine præmier fra Birkegårdens leverandører. Husk tilmelding til frokost på cafe@birkegaarden.dk senest den 13. september. Haverne åbner kl. 10.

Efter afslutningen den 15. september lukker haverne ned for at holde en pause indtil dørene igen åbnes til en forrygende halloween den 13. oktober. Det indebærer, at man kan gøre en god handel i butikken, der skal være klar med nye varer til halloween. Inden dørene igen åbnes for en festlig halloween, skal butikken gerne tømmes – på hylderne skal der gøres plads til nye varer, derfor er der gode tilbud at hente lige nu, fortæller Merry, der også er i gang med indkøb til jul, som fejres i lidt mindre omfang end tidligere, men fortsat med tusindvis af julelys i den dansk-engelske have. Hvor træerne heldigvis ikke er så høje, indskyder Finn med et skævt smil.