Vi begynder så småt at gå de varmere måneder i møde. Dette betyder også, at vi kan holde ud til at være udenfor i det danske vejr i længere og længere tid ad gangen. Planlægger du ligesom rigtig mange andre at holde din sommerferie derhjemme i Sorø? Så skal du læse med her.

For den danske sommerstemning kan sagtens hamle op med alt det, du kan få fra syden. Men for at man kan få den hyggeligste sommer i Sorø, bør man også indrette sin have derefter. For din have er uden tvivl et af de steder, du kommer til at tilbringe allermest tid i løbet af din sommer. Der er noget helt særligt over havestemningen om sommeren: duften af det nyslåede græs, lyden af fuglefløjt og så videre. Men hvordan opnår man den hyggeligste havestemning? Læs med herunder og bliv klogere.

Indret din have, så den er indbydende og spændende
Vil du imponerer dine gæster, når de kommer på besøg til middag på din terrasse til sommer? Så skal du læse med her. Der er nemlig en masse ting, du nemt selv kan gøre for at gøre din have lidt mere spændende og indbydende at se på. Noget så simpelt som at slå sit græs kan gøre en kæmpe forskel for det indtryk, man som gæst får af haven.

Udover græsslåningen er det også en rigtig god ide at dekorere sin have. Dette kan man for eksempel gøre med en masse buske, da disse falder naturligt i med omgivelserne. Der er rigtig mange forskellige muligheder, når man skal udvælge buske til sin have. Derfor bør du overveje, hvad det er for en stilart, du gerne vil gå efter. Er du for eksempel ude efter en busk, der har blomster, og som kan pynte i din have hele året rundt, så er dronningebusken et oplagt bud. Følg linket for at blive meget klogere på buske til haven.

Sørg for at der er sjove aktiviteter
Det er altid fedt, hvis man kan lave noget aktivt i haven – især hvis der kommer børn på besøg. Det kunne for eksempel være stangtennis eller en havetrampolin. Disse aktiviteter bliver meget sjovere, hvis deltagerne er i lidt god form. Vil du derfor vide mere om kondition, motion og sjove oplevelser så klik ind på Buma.dk.

Foto: ABW