Rotary Sorø stiller skarpt på EU.

Rotary i Sorø starter det nye år 2012 med at sætte fokus på den højaktuelle debat om vores tilknytning til EU. Vi har inviteret medlem af Europa Parlamentet Bendt Bendtsen til at komme og give et oplæg om emnet, og vi håber, mange af vores bys borgere vil finde dette arrangement spændende og interessant. Bendt Bendtsen er desuden tidligere vicestatsminister og økonomi- og erhvervsminister.

Krisen rammer Europa hårdt, specielt syd Europa. Hvorfor er det så vigtigt for Danmark at være med i EU? Det virker som om, at lande som Grækenland og Italien er ligeglade med budgetter og andre styremekanismer og på den måde er med til at sætte hele EU under pres.

Hvorfor vil det ikke være meget bedre for et lille land som Danmark, at stå udenfor EU? Vi producerer masser af gode landbrugsprodukter, laver vindmøller og har stadig lidt olie og naturgas i Østersøen.

Bendt Bendtsen taler om “Europa i en krisetid” og sætter bl.a. fokus på emner som vækst og velfærd i Danmark, og hvorfor det hænger sammen med et stærkt EU.

Arrangementet finder sted tirsdag den 10. januar 2012 – kl. 19.00 i Multisal 1 på Ankerhus (Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø).

Det koster kr. 75,00 at deltage i dette spændende arrangement. Hele overskuddet går ubeskåret til bekæmpelse af Børnelammelse/Polio.

Hvorfor ikke?