PRESSEMEDDELELSE

Rorgængere fundet – kurs følger
Det bliver administrerende direktør for landboforeningen Gefion, Mads Birk Kristoffersen, som indtager formandsposten i Sorø Kommunes Erhvervsudviklingsråd.

Sorø Erhvervsudviklingsråd har nu konstitueret sig. Formand for rådet er Mads Birk Kristoffersen fra Gefion, næstformand er Flemming Christensen fra Filadelfia.

Mads Birk Kristoffersen siger: ”Erhvervsudviklingsrådet er bredt sammensat, og vi har meget erfaring samlet. Sammen med et stort engagement giver det os nogle rigtig gode forudsætninger. Det er også helt centralt at Sorø Kommune har ansat en erfaren erhvervsudviklingskonsulent, så rådets ideer og forslag kan blive omsat til konkrete tiltag, der via de rette beslutningsveje kan udvikle erhvervslivet i Sorø.”

Erhvervsudviklingsrådet har til formål at styrke og udvikle erhvervsklimaet i kommunen. Når rådet mødes igen til august vil det blive til en strategidag med det formål at indkredse konkrete mål og fokusområder for rådets arbejde.

Mads Birk Kristoffersen siger: ”Vi ligger midt i et attraktivt boligområde med mange pendlere med rigtig gode kompetencer, som gerne vil undvære turen til hovedstaden, hvis de kan finde et spændende job lokalt. Derfor har vi gode forudsætninger for at skabe vækst i området, hvis vi arbejder systematisk og målrettet på sagen.”

Vil du høre nyt fra erhvervslivet?

Interesserede kan følge rådets arbejde og Sorø Kommunes tiltag på erhvervsområdet gennem erhvervsportalen www.soroeerhverv.dk, hvor man også kan tilmelde sig et nyhedsbrev og få erhvervsnyt serveret lige i indbakken.


Gefion på Fulbyvej