Det Kollektive Klædeskab ønsker et opgør med overproduktion i tøjindustrien, og de spreder ringe i vandene. Her bytter I tøj med hinanden. Meget mindre forbrug. Meget mere garderobeglæde.

Det Kollektive Klædeskab er et tøjfællesskab for kvinder i alle aldre, stile og størrelser. Vi kender det alle sammen: Den smukke kjole som hænger i skabet. Den hænger der bare. Den fejler ingenting, men farven er måske ikke lige dig, eller også passer den ikke længere. Så nu hænger den bare der, og når du skal bruge en fin kjole, vælger du en anden eller køber måske en ny. Lyder det bekendt?

Butikken vurderer det enkelte stykke tøj efter følgende kriterier: kvalitet, stand og efterspørgsel og giver det point. Tøjet skal have værdi for andre! De point er de samme, som vi sætter tøjet til salg for. Det vil sige, at vurderer de en sweater til 200 point, så får du 200 point på din konto, og tøjet hænger i butikken til 200 point.

For 169 kr. om måneden kan du bytte ubegrænset. Du hører til Klædeskabet i Sorø, med mulighed for at benytte alle Klædeskabe i andre byer.

Noget for dig, så læs mere på detkollektiveklaedeskab.dk. 

Foto: ABW