Copenhagen Countryside er navnet på en ny fælles indsats for mødemarkedet på Sjælland. Indsatsen afspejler det brede og afvekslende mødetilbud som Sjælland tilbyder en halv til en hel times kørsel fra København. Anderledes møder kan give anderledes resultater. Og på Sjælland er der mange mødesteder som kan sætte rammerne for et helt unikt og personligt møde.

Foto: VisitVestsjælland

VisitVestsjælland samler møde og konference udbydere i en fælles indsats for at stå stærkere i profileringen af regionen og dens spændende konference- og mødetilbud. Denne indsats hedder Copenhagen Countryside – møder og konferencer på Sjælland og under denne paraply har VisitVestsjælland rakt ud til mødesteder fra Roskilde til Kalundborg og fra Odsherred til Skælskør.

”Vi har, som VisitVestsjælland, valgt at inkludere mødesteder også uden for vores egen grænser i Copenhagen Countryside, da det for os giver mening at samarbejde på tværs af destinationsgrænser, om at tiltrække flere møder og sætte fokus på det store og anderledes tilbud, som der findes på hele Sjælland”, siger Jens Müller, direktør for VisitVestsjælland.

Diversiteten er i fokus i Copenhagen Countryside. I netværket er der både godser, gårde, restauranter, konferencehoteller og endog et busselskab, alle sammen med naturen og et uendeligt antal muligheder på dørtrinnet. Der er plads til både store og små møder, og har man en virkelig pladskrævende event kan Roskilde Kongrescenter huse helt op til 2388 personer.

Således at mødeplanlæggerne selv kan se alle de muligheder der tilbydes, planlægger Copenhagen Countryside tre inspirationsture med forskellige temaer i løbet af foråret 2019. Derudover vil de tilbyde en helt speciel weekendpakke til mødeplanlæggerne. Med weekendpakken har man muligheden for at komme ud og nyde de unikke mødesteder i det allerbedste selskab, nemlig en person man selv vælger. Til dette formål kan man få tilsendt en række helt specielle tilbud, som man, hvis man er mødearrangør, kan benytte sig af og samtidig komme ud og få de specielle oplevelser som Sjælland tilbyder. Man kan finde mere information om både inspirationsture og weekendpakker inde på hjemmesiden www.meetcopenhagencountryside.dk.

På selvsamme hjemmeside kan man desuden få et overblik over de mødesteder, som udgør Copenhagen Countryside. Her vil man kunne finde kapaciteten, kontaktdata, billedgalleri og meget mere for hvert mødested. Det er en levende side, hvor der vil komme flere mødesteder til i løbet af 2019.

Kragerup Gods. Foto: VisitVestsjælland
Comwell Klarskovgaard. Foto: VisitVestsjælland