Rasmus Paludan er igen blevet udsat for politisk motiveret vold, denne gang i Sorø. Det oplyser netmediet 24nyt.dk.

Rasmus Paludan er partileder af Stram Kurs, et indvandringskritisk parti, der søger opstilling til Folketinget.

Partilederen blev tirsdag eftermiddag overfaldet foran Sorø Klosterkirke. Til 24nyt.dk beretter Rasmus Paludan:

Foto: ABW

“Jeg havde en privat aftale i Sorø, og da den cirka kl. 15.20 var afsluttet, besluttede jeg at gå en tur ved Sorø Sø. Imidlertid kunne jeg ved ankomst konstatere, at vejret var for koldt. Så i stedet besøgte jeg i nogle minutter Sorø Klosterkirke, hvorefter jeg gik til min bil foran kirken for at køre tilbage mod København ad Vestmotorvejen.

På det tidspunkt lavede jeg en kort live-video til Facebook, hvor jeg motiverede danskerne til at vågne op. Da videoen var afsluttet henvendte to kvindelige elever fra Sorø Akademis Skole sig til mig, og vi havde en rolig politisk samtale ved min bil, hvor jeg svarede på spørgsmål om Stram Kurs’ politik.
Den samtale blev afbrudt, da jeg blev antastet af en fremmed fjende, der chikanerede mig, overfaldt mig med fornærmelige ytringer og stak sin mobiltelefon op i mit ansigt, mens han filmede. Han havde følgeskab af en etnisk dansk kriminel samfundstaber. Chikanen fortsatte, indtil jeg selv begyndte at optage video af disse to gerningsmænd, som derpå trak sig lidt tilbage.”

Du kan læse hele beretningen her. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi behandler nu sagen.