Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet Sep 17, 2018 til Sep 25, 2018.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Torsdag klokken 9.45 kom en storskægget herre ind i en forretning på Storgade i Sorø, som bl.a. handler med skønhedsprodukter. Han ville gerne købe en barbercreme, som han betalte med en 1.000-kroneseddel. Men han ombestemte sig og forsøgte at forvirre og fuppe medarbejderen til at give et forkert beløb tilbage. Det lykkedes dog ikke, og manden forsvandt igen – uden barbergrej og uden at have narret penge ud af butikken. På baggrund af vidneforklaringer har politiet en god formodning om, hvem der kan være tale om.

Færdselspolitiet gennemførte tirsdag mellem klokken 10.45 og 18.30 en aktion i Sorø Kommune med flere politibiler og -motorcykler, hvilket mange trafikanter får at føle i form af bøder for en lang række overtrædelser. I alt 173 trafikanter blev standset og kontrolleret. En bilist blev sigtet for ikke at have den lovpligtige ansvarsforsikring i orden, en knallertkører, som kørte uden styrthjelm, ville ikke standse, og det var nok fordi, han ikke havde kørekort, knallerten var ulovlig og ikke forsikret og føreren var påvirket af stoffer.

SORØ: Flygtede efter færdselsuheld – sigtet for narkokørsel
Torsdag klokken 23.14 skete et færdselsuheld i rundkørslen ved Elmebjergvej i Sorø. En bilist overså tilsyneladende rundkørslen og forulykkede. Kort efter fandt politiet frem til føreren af bilen på Centervej. Det var en 23-årig mand fra Slagelse, som imidlertid ikke havde noget kørekort. Desuden virkede han påvirket af stoffer, og da betjentene undersøgte ham, fandt de en ulovlig kniv. Den 23-årige blev herefter anholdt og sigtet for narkokørsel, for kørsel i frakendelsestiden og for overtrædelse af knivloven.

DIANALUND: 80-årig afgået ved døden efter færdselsuheld
En 80-årig kvinde afgik natten til torsdag ved døden som følge af de kvæstelser, hun pådrog sig ved et færdselsuheld. Uheldet skete i krydset Ventemøllevej/Per Degns Vej i Dianalund onsdag klokken 16.13, hvor vidner har forklaret, at den 80-årige, som kom kørende på cykel ad Ventemøllevej mod vest, svingede til venstre ad Per Degns Vej og tilsyneladende overså en skraldebil, som kørte i samme retning. Chaufføren af lastbilen – en 45-årig mand – forsøgte at undvige, men kvinden kørte ind i siden på skraldevognen og væltede. Hjælpen var hurtigt fremme, og den 80-årige blev med lægehelikopteren fløjet til behandling på rigshospitalet, men hendes liv stod ikke til at redde.

SORØ: To anholdt efter knivoverfald
To mænd blev mandag eftermiddag overfaldet i en lejlighed i Sorø. Der blev banket på døren, og den ene – som er 29 år og bor i lejligheden – lukkede op. Udenfor stod to mænd, og efter en meningsudveksling, tog gerningsmanden en hobbykniv frem og snittede den 29-årige i håndleddet og på brystet, og en 17-årig, der også var i lejligheden, blev snittet i brystet. Politiet ankom kort efter til stedet, og tæt ved opgangen blev to mænd anholdt omkring klokken 15.30 – det var en 32-årig og en 40-årig mand, begge fra Dianalund. De tilskadekomne blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse, mens de to anholdte nu skal afhøres nærmere.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Dianalund Solparken Lejlighed Tirsdag klokken 16 – søndag klokken 14.20 Kontanter

 

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Sorø Parnasvej Klokken 13.45-19.45 ATK 610 13 80 km/t 126 km/t Fem klip
Nyrup Merløsevej Fredag klokken 4.45-10.45 ATK 714 117 60 km/t 103 km/t 30 klip og to betingede frakendelser
Sorø Skælskørvej Klokken 7.30-13.45 ATK 186 18 50 km/t 103 km/t Tre klip og to betingede frakendelser
Sorø Apotekervej Klokken 14-19.45 ATK 374 43 40 km/t 60 km/t